Cum vrei s-o abordezi? Fata-n fata sau vrei sa-i dau un mesaj?
Daca voi va vedeti de obicei(gen sunteti in aceeasi scoala sau aveti prieteni comuni) eu zic sa o saluti si sa incerci sa vorbesti cu ea... Uite ce mi-a trecut acum prin minte: sa zicem ca o vezi, daca fumezi iti bagi o tigara in gura si te duci la ea s-o intrebi daca are un foc, ea sa zicem ca spune ca nu are ca nu fumeaza, apoi arunci tigarea si spui ca nici tu, dar nu stiai cum altfel sa te bagi in seama cu ea )) e doar un exemplu, fii spontan, gasesti tu ceva, oricum nu insista prea mult. Daca ii dai mesaj, eu zic sa fie ceva cat mai simplu. Daca iti vine ceva amuzant pe moment, incearca, dar ceea ce vreau sa spun e ca fetele ne cam aleg pe noi, doar ca vor ca noi sa facem primul pas. Asa ca daca ea te place, simplul fapt ca ai bagat-o in seama va fi suficient, restul vine de la sine, daca nu, asta e, mergi mai departe, suna atat de simplu, dar e atat de greu. Incearca sa nu pui suflet de la inceput, eu m-am cam ars asa.
Caterinca is your friend, si apropo, nu conteaza ce-i spui conteaza cum i-o spui. Poti sa ai si cea mai meseriasa replica de agatat, daca o spui speriat si inhibat de posibilitatea respingerii, va suna total eronat fata de cum ar trebui. Cand abordezi, abordeaza cu gandul ca 99% te va rejecta dar o abordezi doar din motiv de caterinca, sa te amuzi tu de situatie. De fapt poti sa-ti faci o incalzire, sa abordezi la misto alte cateva tipe care nu le cunosti, sa vezi ce reactii au, sa intri si tu intr-un ritm si cand esti pe val, o iei si pe tipa asta la... replicat . Spune-i ca ai de gand sa pui un bebelus in ea si ca vrei sa stabilesti data si ora. Vezi ce reactie are. Daca prinde la caterinca e bine, daca nu, e psoibil sa fie vreo fomfista si sa nu merite efortul tau
Poti incepe cu pasi mici si dupa aia sa avansezi(daca si ea te place).
Adica sa pari,, interesat `` de ce spune si de ce crede.Sa o intrebi ce are mereu cand ti se pare suparata.Practic trebuie sa fie in centrul atentiei tale .
Cred ca un "Hei, buna! " si apoi un "ce faci?" este destul de ok ) adica dupa aia te descurci
Si daca zice un simplu "Bine" ce sa ii mai zic? (lipsa de idei )
O intrebi cat este ceasul. Si pe urma despre starea vremii.
Ma plictisesc, sper sa nu deranjez. Nu stiu ) trebuie sa fie o chestie de moment
linarkfts întreabă: