| CathCn a întrebat:

Hei!
Vreau să înțeleg dacă băiatul despre care vorbesc mă place.

La începutul anului,în timp ce eram la recreație cu prietenele mele am auzit cum un băiat,care era alături de prietenul lui mai timid ne vorbea în "italiană" și ne spune ceva gen "Bună,fetelor! Sunteți frumoase!" Noi nu le prea acordam atenție, însă cînd m-am uitat spre ei am observat cum băiatul mai timid i-a spus ceva la ureche celuilalt.Peste cîteva secunde ăla mai curajos a spus:
-Hei,fata cu converși albi, ești în cuplu?
Și fata cu converși albi eram eu.Am decis însă să-i ignor și să mă concentrez pe temele mele.De atunci,de fiecare dată cînd îl văd pe cel mai timid, ne fixăm reciproc destul de mult timp. Odată a venit la masa noastră alături de prietenul său și din toate locurile libere a ales să se așeze lîngă mine și să mă fixeze.
Ce înseamnă asta?

4 răspunsuri:
| GoodLucifer a răspuns:

Parerea mea, fiindca sunt baiat am avut momente cand o fata imi palcea foarte tare era o atractie sexuala si sentimentala, ceva deosebit... Eu cred ca ar trebui sa ai curajul sa-l intrebi sa nu iti faci pareri gresite...

| ManTheMan8 a răspuns:

Ti-ai raspuns singura la intrebare.e mai timid baiatu, dar te place.

| corbulalbrosu a răspuns:

Inseamna exact ceea ce presupui tu ca ar putea reprezenta modul lui de a se comporta in preajma ta. Daca iti place si tie de el, ar fi indicat ca cel putin sa-i "sugerezi" ca sentimentul este reciproc. Bafta.

| grab a răspuns:

E timid, e curd. nu are curaj. are nevoie de ceva incurajari din partea ta. zambeste-i si intreaba-l tot felul de chestii ca sa isi dea nitel drumu la gura happy succes!