anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei... Vreau sa spun FOARTE pe scurt o poveste si sa imi spuneti parerea voastra si sa ma ajutati, cu un sfat sau ce ati face in locul meu happy
Deci eu iubesc o fata care m-a placut si ea odata (si ne-am inteles suuper)! Eu pe ea o vreau! Cand eram mic tot ce imi doream era sa am o anume inaltime pe care nu am reusit sa o am (o problema de incredere in mine) si asa s-au intamplat lucrurile ca ea a ajuns sa fie mai inalta decat mine (nu sunt chiar pitic, am o inaltime medie dar ea e putin mai inalta decat mine big grin ). Dar eu foarte incapatanat nu m-am lasat si mi-am instalat in ghete niste "talpici" cu care sunt mai inalt cu 5cm.Ea nu stie chestia asta iar de cand cu inventia mea parca s-a aprins o mica scanteie intre noi dar tot nu e de ajuns....adica tot imi raspunde greu la mesaje, tot imi vorbeste despre alti baieti, cu toate ca oarecum in mine are incredere mai mare decat in altii pentru ca ne cunoastem de multi ani!
Si daca reusesc sa ma imprietenesc cu ea o sa fie o mare problema pentru ca nu stiu cum sa ii spun despre inventia mea sad. Adica anul trecut am refuzat invitatia la ziua ei de nastere pentru ca trebuie sa intru si sa ma descalt si nu am vrut sa ma vada asa! Daca lucrurile or sa mearga bine intre noi o sa trebuiascasa sa stie asta despre mine iar mie mi-e frica sa ma refuze pentru lucrul la care eu am incercat sa ajung dar pur si simplu nu am putut(inaltimea, din cauza naturii, asa sunt eu). Mi-as dori sa ma iubeasca pentru ce sunt dar mi-e si teama sa ma refuze!
Apreciez foarte mult fiecare raspuns sincer pe care o sa-l primesc, mi-a trebuit mult curaj sa scriu asta!
P.S: Sper sa nu il vada si EA

3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Doamne fereste. 5 cm sunt importanti dar in alt loc, nu ca si inaltime totala a corpului. Daca te place, te place si cu talpici si fara. Dar nu te place. Indiferent ca ti-ai pus tu talpici de 5 cm. Te vede ca pe un prieten cu care a copilarit si atat. Doamne fereste. Nu mai fi atat de paranoia legat de inaltimea ta si lasa frustrarile. Auzi, nu te duci sa te distrezi ca trebuie sa te descalti si esti cu 5 cm mai mic laughing)))) Lasa draga ca or sa te placa destule fete daca ea nu.
Ce as face eu? I-as vorbi si eu despre alte fete asa cum imi povesteste despre alti baieti.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine "inventia" ta e doar o solutie temporara. Iubirea nu se bazeaza doar pe aspectul exterior, si mai ales nu se bazeaza pe inaltime.Cunosc multe relatii in care fata e mai inalta ca baiatul, si nu e nimic rau in asta.Atata timp cat ea te iubeste cu adevarat, trebuie sa fie gata sa accepte adevarul asa cum e el.Nu vei putea la nesfarsit sa porti acea incaltaminte care te face mai inalt,odata si odata ea tot va afla adevarul, si trebuie sa te gandesti la ce s-ar intampla atunci. Daca ea te iubeste cu adevarat, atunci trebuie sa te accepte asa cum esti, in caz ca renunta la tine din cauza ca esti mai mic la inaltime ca ea, asta inseamna ca iubirea n-a fost una adevarata niciodata, si va trebui sa accepti asta.Mai bine afli acum adevarul de cat sa fii mai apoi dezamagit.

| DanyDav a răspuns:

Dupa cum te-ai descris, fara suparare, pari obsedat si frustrat!
Parerea mea este ca esti inca un copil care viseaza, si mai tarziu vei rade singur de ceia ce ai scris aici!