Daca il iubesti pe Justinel, vezi-ti de el, ca poate se va supara ca il inseli cu doi :-s.
Sa sti ca iubirea ta pentru justin este de fapt admiratie. gandeste-te doar ca tu nul cunosti cu adevarat, este un star. sti despre el lucurui din presa si l-ai vazut in poze dar de fapt tu nu sti cum este el cu adevarat ci doar ce se scrie despre el lucru care nu mereu e adevarat. baiatul acela probabil te place, cred ca este putin rusinos si nu vrea sa iti zica ca de fapt a vrut sa te ia in brate si asa prefera sa zica ca a glumit sau asa ceva. eu zic sa incerci sa placi persoanele de langa tine pe care ai sansa sa le cunosti si care " te pot lua in brate uneori" si sa admiri vedetele dar sa nu le incluzi in viata ta.
Incerc sa te inteleg chiar daca e ciudat ( chiar JB ) da in fine.
Eu cred ca cei doi baieti te plac .
Dragutza,pe Justin il vei uita, dar conteaza ca cei doi poate te plac cu adevarat.Eu am fost intr-o situatzie de genu asta sh ...cu unul din ei sunt prietena. ssucces
Mai ei sunt reali, gandeste-te ca JB are inca 1000 de fane ca tine.
El niciodata nu ar putea sa faca cunostinta cu toti fani
Asa ca axeaza-te pe cea real.:p
Intre cei 2 este o competitie presupun
Alegel si tu pe cel mai bun
Mult noroc :*
Multumesc pentru raspunsurile voastre dar mai astept pareri si voi chiar credeti ca luiJB. nu ii pasa de fanii lui a da si pinky ...cum ai reusit sa te desparti de "obsesia" pentru el ca eu orice as face nu imi pot lua gandul de la el...
Tu fato
sa iti explic ceva
si eu am fost fana a lui Justin de`asta cazuta in cap care sa faca orice pentru el
da sa stii ca mi-am dat seama ca nu-l voi vedea NEVER si ca e gay
tu nu vezi ce voce de fetita are?
d0amnee fereste !
o sa-ti dai si tu seama la un moment
pana atunci singuri prieteni o sa-ti fie cei care nu il urasc pe justin adica prietenii imaginari
o sa regreti!
Nu stiu cum am putut
dar dintr`o data gata xD
oricum resemneaza`te ca e cu selena gomez
dar, sa stii ca pentru mine nu a fost o obsesie doar mi-a placut de el dar a inceput sa imi displaca deoarece toata lumea e impotriva lui.asa ca decat sa fiu impotriva tuturor mai bine sunt impotriva lui
Mutubal întreabă: