| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Hei vreau sa va intreb ceva ce nseamna daca te ia un baiat in brate si se preface ca a fost din greseala dar de fapt toti cei din jur spun ca a fost intentionat? dar daca alt baiat in fiecare pauza ma pupa fara ca eu sa-l las...bine baiatul ala care m-a loar in brate e chiar dragut dar eu il iubesc pe justin

Răspuns Câştigător
| Bloodlines a răspuns:

Daca il iubesti pe Justinel, vezi-ti de el, ca poate se va supara ca il inseli cu doi :-s.

8 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Sa sti ca iubirea ta pentru justin este de fapt admiratie. gandeste-te doar ca tu nul cunosti cu adevarat, este un star. sti despre el lucurui din presa si l-ai vazut in poze dar de fapt tu nu sti cum este el cu adevarat ci doar ce se scrie despre el lucru care nu mereu e adevarat. baiatul acela probabil te place, cred ca este putin rusinos si nu vrea sa iti zica ca de fapt a vrut sa te ia in brate si asa prefera sa zica ca a glumit sau asa ceva. eu zic sa incerci sa placi persoanele de langa tine pe care ai sansa sa le cunosti si care " te pot lua in brate uneori" si sa admiri vedetele dar sa nu le incluzi in viata ta.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Incerc sa te inteleg chiar daca e ciudat ( chiar JB ) da in fine.
Eu cred ca cei doi baieti te plac happy.

| EvilThoughts a răspuns:

Dragutza,pe Justin il vei uita, dar conteaza ca cei doi poate te plac cu adevarat.Eu am fost intr-o situatzie de genu asta sh ...cu unul din ei sunt prietena. ssucces

| RawrLexa a răspuns:

Mai ei sunt reali, gandeste-te ca JB are inca 1000 de fane ca tine. happy
El niciodata nu ar putea sa faca cunostinta cu toti faniwinking
Asa ca axeaza-te pe cea real.:p
Intre cei 2 este o competitie presupunwinking
Alegel si tu pe cel mai bun laughing
Mult noroc :*

| JelLy_3370 a răspuns:

Mmda.poate t plac si cum a zis si Diana, sigur il vei uita p Justin.

| IloveJustinBieber_6148 explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre dar mai astept pareri si voi chiar credeti ca luiJB. nu ii pasa de fanii lui a da si pinky ...cum ai reusit sa te desparti de "obsesia" pentru el ca eu orice as face nu imi pot lua gandul de la el...

| ρίику a răspuns:

Tu fato laughing
sa iti explic ceva happy
si eu am fost fana a lui Justin de`asta cazuta in cap care sa faca orice pentru el rolling on the floor
da sa stii ca mi-am dat seama ca nu-l voi vedea NEVER si ca e gay happy
tu nu vezi ce voce de fetita are?
d0amnee fereste laughing!
o sa-ti dai si tu seama la un moment happy
pana atunci singuri prieteni o sa-ti fie cei care nu il urasc pe justin adica prietenii imaginari
o sa regreti!

| ρίику a răspuns:

Nu stiu cum am putut laughing
dar dintr`o data gata xD
oricum resemneaza`te ca e cu selena gomez happy
dar, sa stii ca pentru mine nu a fost o obsesie happy doar mi-a placut de el big grin dar a inceput sa imi displaca deoarece toata lumea e impotriva lui.asa ca decat sa fiu impotriva tuturor mai bine sunt impotriva lui happy