Baby , Tell me how can I tell you That I love you more than life. :X:X | I love to be loved by you. | :X
Îi număr pe degete că sunt puţini ca eii. :-J
Nu eşti unic în această lume Mai sunt mulţi ca tine :-J, Dar ca mine Crede`mă că sunt puţine. :*
Ai fost, eşti şi vei rămâne Eroul ce`l Iubesc
Promite`mi că vei fi şi mâine cel pentru care eu trăiesc.
Când nu mai am scăpare, un singur gând mă mai salvează
Că tu exişti acolo, singurul care contează
Nu am uitat că ai fost mereu când mi-a mers greu
De asta te-am declarat "Eroul meu" …
Si iţi spun N`are rost :-J. în faţa mea eşti doar un fost.
Te iubesc! | Ma jur |
Priveşte`mă in oki spune`mi ce vezi De fapt ce poţi să vezi prin nişte ochi verzi Mă vezi pe mine Am păşit spre altă lume Vezi un copil Vezi copilul din mine
♥ Nu e nevoie de cuvinte Ca să vezi ce simt eu!
● Hai să facem schimb de replici vei vedea ce simt eu!
Aş putea spune zeci de mii de cuvinte Să te facă să te simţi mult mai bine Dar degeaba ştiu că nu`I de`ajuns
Eu şi tu suntem perfecţi într`un cadru imperfect! :-x
Şi tot ce am mai frumos e doar din vina ta! ♥
Tu ai să plângi Eu am să râd E neplăcut ştiu! Da` gândeşte`te că a fost invers în trecut!
Îngerii să plângă pentru ultima dată! ♥
♥ Dacă nu o să poţi să`mi dai mai mult te rog să pleci...
Dacă nu o să`mi dai decât atât te rog să pleci...
Să inţelegi...
Că mă atingi cu mâini prea reci... ♥
Încrederea vine cu timpul Da` se pierde`ntr`o secundă şi corabia de vide se scufundă!
Nu pot fi a oricui Da` dacă pleci o să fiu a nimănui!
Am doar o simplă întrebare…De ce minţeam că suntem unul pentru altul, fără rost , Că de fapt tot ce a fost a fost doar un peisaj anost.
E un nou inceput si tot ce am pierdut
E pierdut deja demult si pun punct...
Nu are rost să mă complic pentru nimic
După...atâta timp gândim prea diferit
Tu...să n-ai impresia că s-ar putea schimba ceva :-J.
Are o aura ce te-atrage,
Stie ca o placi, de-aia nu te lasa-n pace.
E atat de tacuta,
Misterul iti provoaca o privire pierduta.
De la distanta pare mica rau, :-J
Da` de-i aproape, e chiar imens sufletul sau.
Pentru tine de neatins,
Nu-i ca o stea, e chiar o stea. Te-ai prins? :X.
Sentimentele nu pot fi puse pe balanţă [-x Nu ne poate despărţii nici`o distanţă :X Suntem suflete pereche mereu in zbor Am nevoie de tine, ingeru` meu` păzitoor. :X:X
Hai să uităm de toate Hai să uităm tot ce`a fost Hai să uităm Nu mai are nici`un rost!
Am avut speranţe, idei şi dezamăgiri Şi din toate astea au rămas doar amintiri!
Totu`I scruum văd acum Nu mai e ok Nu mai e ok Nu mai ştiu ce vreeeii :S
Poate chiar şti ce zic Sau poate`o iei in glumă!
Dar te rog nu uita D` copilaa aia Care te iubea Mai mult decât pe oricine altcineva …
● E o poveste fără nume şi fără autor!
♥ Uită de tot, uită de tot, Uită de lume de sentimente, de suflete pereche De şoapte la ureche Fii rece! Nu lăsa pe el să te`ntunece ♥
Daca mai vrei spune.
Sunt frumoasee:* nu mai ai?
Ba da ...
Pai nu ne mai dai? ade_love_lore daca esti draguta:*
Imi poti da?
Aici sunt cateva http://paolla-love.blogspot.com/......erate.html sper sa-ti placa
Ceva epic "When life give you a hundred reason to cry show life that you have a thousand reason to smile." si "A warrior does not give up what he loves, he finds the love in what he does..." ma regasesc complet in ele.
http://adacristina.wordpress.com/
aici sunt foarte frumoase! sper ca ti.am fost de folos.
Sfatul meu e sa traiesti cum vrei sa faci doar ce vrei mai mult ca sigur ca nu scapi cu viata
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."
Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.
Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!
Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.
...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!
Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!
Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.
Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!
Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute