| anonimus123456789102000 a întrebat:

Hei. vreau si eu niste texte cu scuze pentru iubitul meu. va rog... urgent

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cea mai buna scuza este sa-i spui adevarul, in felul asta nu risti sa fii prinsa cu minciuna, iar relatia nu se poate rupe din cauza unei minciuni.

| vocea a răspuns:

Iartă-mă că sunt nesigură pe sentimentele tale, când nu-mi dai niciun motiv să o fac. Iartă-mă că nu am încredere că nu mă poți iubi și că nu ai nevoie de altcineva. Iartă-mă că uneori mă încăpățânez să nu-ți arăt ceea ce simt pentru tine. Iartă-mă că sunt atât de inaccesibilă uneori. Dar te iubesc atât de mult. Oh, cât te iubesc! Mă tem că te-aș putea pierde. Și știu că mă iubești. Iubirea ta este unul dintre puținele lucruri de care sunt atât de sigură. Doar că sunt obișnuită să fiu mințită și înlocuită și lăsată baltă când totul este mai frumos. Sunt obișnuită că lucrurile frumoase durează puțin. Sunt obișnuită cu nefericirea și singurătarea. Iar, dacă uneori mă comport cu tine de parcă n-aș avea încredere deloc, nu o fac fiindcă tu îmi dai motive, ci fiindcă îmi e greu să înțeleg că cineva mă iubește atât de mult, după ce am fost eu, de fiecare dată, cea care a iubit mai mult.

Scuze, am grestit si te-am facut sa te superi.Te implor sa ma ierti! Iarta-ma ca nu am stiut sa te iubesc si sa te fac fericit... Cu totii stim ca in viata e greu sa-ti recunosti vina.Cu totii gresim si fiecare la randul nostru trebuie sa iertam. Dar cel mai greu ne este tuturor sa ne cerem iertate. Uite eu am curajul macar prin intermediul literelor daca nu a vorbelor sa-mi cer iertare. Te rog sa ma ierti! Vreau sa ramanem
impreuna! Conteaza foarte mult sot si sotie! Te rog sa ma ierti ca nu stiu cum sa imi manifesc iubirea fata de tine, altfel decat sa sar pe tine si... sa te murdaresc cu labutele!

| AdelaElena88 a răspuns:

Dacă ceri autorul pentru un astfel de text aici...E clar ca nu îți cer scuze cu adevărat. Vrei doar niște scuze care sa sune bine și pe care sa le creadă el, ca un naiv.Parerea mea, reflectează asupra motivului pentru care îți ceri scuze: îți pare rău pentru ce ai făcut, sau îți pare rău pentru ca ai fost prinsa. Daca e a doua varianta, eu zis ca scuzele nu își au rostul.

| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Iubitule vreau să facem dragoste! și te va ierta imediat!

| Dacii2326 a răspuns:

Scuze pentru ce?

| FrumuselulPpPpPp a răspuns:

Ai fi surprinsa ce usor ii trece daca te duci sa ti-o puna.
Daca sunteti la distanta, trezeste-te la realitate si gaseste-ti pe altul.