Hi sper sa te ajute:
1.E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
2. Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu :D
3. Hai sa ne inpartim lumea. luna mie, stelele tie. oceanul mie. Pamantul tie. dar mai bine totul tie si tu mie.
4.Te iubesc.` am scris pe zapada`dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte. Te iubesc am scris pe plaja... dar un val obraznic. v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv. ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA.pentru ca te iubesc.si o sa te iubesc cat voi exista.:X
5.Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie, te-as manca cu lingurita si ti-as saruta gurita;))
6.Ingeras din cer picat,
ochii tai m-au fermecat,
dintr-o singura privire,
s-a nascut a mea iubire.
vocea dezminte dar inima nu minte
TE IUBESC!
7.Te iubesc enorm Te iubesc cand dorm Te iubesc in vis Te iubesc in scris Te iubesc in plans Te iubesc in ras Te iubesc in mers Te iubesc cand cresc Te iubesc mereu Pe cuvantul meu;;)
8.Seara se lasa, Stelele sclipesc, Iar eu IUBIREA mea, Tot la tine ma gandesc :)
Poti gasi mai multe aici;)http://www.statusuri-noi.com/statusuri-de-dragoste-2/statusuri-noi/13/
Funda?;;)
Daca iti pui statusuri din care sa-si dea seama ca il placi si ca vrei sa fii cu el, el te va considera disperata si ti se diminueaza sansele sa fii cu el. Tine minte legea atractiei e sa il ignori si sa vina pentru ca daca tu fugi dupa el, si el o sa fuga de tine!
Remusopen întreabă: