| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Hei vreau un sfat voi cred ca stiti din toate intrebarile mele ca il iubesc pe justin bieber dar prieteniimei nu il plac...si chiar daca nu il cunosc sunt gata sa renunt laprieteni pentru el

Răspuns Câştigător
| Crisis a răspuns:

Esti nebuna. Clar, limpede, precis.
Cum sa iubesti un om, o vedeta pe care n-ai intalnit-o niciodata?
Am inteles din intrebarile si comentariile tale ca ai 12 ani. Eu am 14 si stiu cum e sa ai vise ca-ti intalnesti idolii, crede-ma. Si eu imi zic cateodata in minte ca-l iubesc pe X cantaret, ca-mi place cum canta, cum arata etc. Dar crede-ma ca nici nu mi-a trecut prin cap gandu' ca as putea sa las prietenii adevarati pentru un simplu om, pe care nu l-am vazut fata in fata niciodata, care e mult mai mare ca mine, care are altele pe cap. E pur si simplu ridicol laughing
Vise si fantezii avem cu totii, dar tu... tu de ce cu Bieber? straight face Ce vezi asa atragator la el? Astept raspuns din partea ta.

48 răspunsuri:
| nononono1111111111 a răspuns:

CiUdAtO!
Sa renunti la prieteni pentru o vedeta pe caer probabil nu o vei cunoaste never? SeRiOs? Asta ar fi o mareee greseala!

| Zmeura a răspuns:

Wow cred ca jb nu o sa mai aiba voie sa apara multa vreme la tv... oricum poti renunta nu ma deranjeaza pe mine e problema ta daca vrei sa renunti la pr pentru un gay

| llucixxl a răspuns:

Cea mai mare porcarie pe care am auzit-o... total absurd.

| raluca0306 a răspuns:

Mai bine stai in loc, si oricum tu cand te vei vedea cu bieber?laughing)

| HappyCandy a răspuns:

Deepilda eu cred asta si dupa numele tau laughing

| Cortex a răspuns:

Daca faci asta inseamna ca esti redusa mintal pe bune.bieber te ajuta cumva la greu? sta de vorba cu tine? te intelege? mai bine renunta la justin bieber ca devine o dependenta crede-ma

| uǝʞɔıp a răspuns:

dar el nu tongue

| Ionut69 a răspuns:

Vrei informatii utile care costa bani grei, gratis?

http://useful4you.blogspot.com/

| byencutzza a răspuns:

Si mie imi place JB dar nu cred ca are rost sa renunti la prieteni tai numai pentru ca tu il paki si eu nu-l plac pana la urma urmei el este un super star si nu are rost sa renunti la prieteni tai pe el

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Baga'ti mintile in cap... cum sa renunti la rieteni pentru cineva cpe care nici nu-l cunoshty?

si eu era sa fac aceeasi greseala si te sfatuiesc sa-ti gabi mintile'n cap si as enunti la chestia asta pentru ca e ceva ...nu exista cuvant

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Fcsb,in primul' rand nu e gay, in al 2-lea rand are f mare audienta! si cred ca daca i fii thu in locul lui...ar fii dezastru...da' ma rog

| Annnna_5000 a răspuns:

Omfg rolling on the floor)) omfg straight face :O straight face rolling on the floor))))))))) ahahah straight face
eu cred ca intrebarea asta e pusa la misto...straight face serios si daca nu e. vezi ce alegere faci ca e greu. eu daca as fi in locu tau nu stiu ce as alege thinking prietenii mei cu care ies ma distrez vorbesc and stuff... sau un om pe care nu il cunosc si nu da doi bani pe mine. complicat straight face

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Merg sa ma impusc!
Tu si LadyJ aia ca imi vine sa zic vreo doua...
Cum naibha sa iti lasi pr pentru un tampit pe care nu l-ai vazut in viata ta?

| Biia_1274 a răspuns:

In primul rand daca sunt prieteni cu adevarat,te plac cu tot cu "defecte".Pot intelege si ei care este parerea ta despre Justin Bieber, insa nici tu nu te gandi sa iti lasi prietenii pentru o pers pe care nu ai intalnit-o in viata ta si pe care cel mai probabil este sa n-o intalnesti nici in viitor. Poti sa placi sa iubesti o vedeta sau felul ei, insa atata timp cat nu esti fata in fata cu ea sa schimbi 2 vorbe degeaba, deci mai gandeste-te ca in momentul in care iti lasi prietenii risti sa ramai singura si JB. n-o sa fie acolo pentru tine.happy Sper ca te-am ajutat!

| laviii a răspuns:

Esti tembelalaughingrolling on the floor!

| Kate21 a răspuns:

De ce ai renunta la cei care ti-au fost alaturi, pentru o persoana pe care nici nu ai prea mari sanse sa o intalnesti?
Ramai cu prietenii tai.
Nu spune nimeni ca trebuie sa nu il mai asculti pe Justin Bieber, insa incearca sa ai si alte subiecte de discutie. Si nu incerca sa ii faci si pe ceilalti sa aiba aceeasi parere despre el ca tine.

| Tasya05 a răspuns:

Exact acceasii chestie am patit-oo si eu.Dar am stat de vorba cu ei le-am explicat ca daca mie imi place mult de o vedeta nu inseamna ca sunt mai,, ciudata'' decat ei.Si am reusit sa ii conving ca Justin e minunat si ca e cel mai dragut baiat din lume.Si acum sunt ma obsedatii ca minelaughing Si a fost chiar ft simplu sa le arat ca Justin e minunat.
I-am chemat pe totii la mine le-am aratat diferit poze cu justin videoclipurii etc. Si asa am reusit.
Iti dau un sfat: vorbeste cu prietenii tai explica-le ca tie chiar iti place de Juss si daca sunt prietenii tai adevaratii vor accepta asta.
Aratale tot felul de chestii cu Justin cum ar fi : Videoclipul de a Never Say Never sau de la That Shoul Be Me.etc arata-le cat e de superb si va fi imposibil sa nu il placa! Prietenii mei imi spuneau ca nu am cum sa ii fac sa le placa de,, Biberon'' si totusii am reusit.
Decii vorbeste cu ei! Si daca nu accepta asta inseamna ca nu iti sunt prietenii adevaratii! Multa Bafta!

| IloveJustinBieber_6148 explică:

Mersi yloveyoujustinbieber chiar cred ca tu ma intelegi sti ce am sa incerc a da si sunt sigura ca o sa ma inteleaga dar sa stii ca la intrebarea asta puteai linistita saraspunzi doar tu ca ma ajuta-i mai mult decat ma ajuta toate raspunsurile la un loc...mersi a da si am adresa lui jb de messam dat si web cam si el era dar cand l-am vazut aproape am lesinat...