| mydarkestdays a întrebat:

Hei! vroiam sa va intreb. voi fi intr-o excursie cu liceu in curand. vom juca jocuri cu carti, si vor fi provocari, bineintelees. vi s-ar parea ciudat daca "accidental" as pica cu un tip intr-o camera doar noi doi si as incepe sa il sarut? oare ar reactiona? stiu ca nu are iubita, si nici eu nu am iubit. ar fi ciudat? credeti ca ar reactiona adica m-ar saruta si el? ca nu vreau sa par penibila sau ceva. dau FUNDA!

9 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Mi se pare stupid, dar mă rog sunt jocurile voastre cu tentă sexuală nu ale mele.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Daca tu il saruti, el va pleca si se va gandii la tine mereu si apoi te va iubii si el.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

O idee foarte originala. pai cum sa reactioneze... in doua moduri: ori te place si accepta, ori nu te place si te respinge. daca il placi, nu ai nimic de pierdut. si sa nu uit: veti ajunge pana unde vrei tu sa ajungeti. din punctul meu de vedere, cand e vorba de sex, femeia pune limita(ea spune pana aici ai voie). asta pentru ca mereu am respectat femeia.

| rikkimady16 a răspuns:

Ar fi ciudat rau de tot. cred ca ai vazut prea multe filme. in realitate nu este asa. prima data trebuie sa il cunosti, sa fiti prieteni buni, foarte buni, sa deveniti din ce in ce mai apropiati, sa vorbiti ore in sir la telefon despre lucruri banale, sa radeti si sa facei misto de voi in gluma, bine inteles si apoi vine partea cu sarutatul. eu daca as fi in locul tau nu as face ce vrei tu sa faci. mi se pare un gest infantil, disperat si penibil. gandeste-te daca el te respinge, ce faci? el o sa mearga si o sa le povesteaza prietenilor lui si o sa rada pe seama asta, si tu... tu ramai in spate si va trebui sa suporti sicanele celorlalti.
nu e bine, parerea meabig grin lasa lucrurile sa mearga de la sine si nu le forta in incercarea ta disperata de a face pe cineva sa te placa.
Bafta!:*

| titi14 a răspuns:

Cand un baiat saruta o fata sunt mai mari sanse ca el sa para penibil dar daca o fata saruta un baiat e mult mai bine adica noi reactionam bine noi stam sa fim sarutati ne face o mare satisfactiewinking

| AnonimGirl67 a răspuns:

Eu spun ca inainte ca `accidentul` sa se petreaca sa-l cunosti mai bine si sa-i trezesti interesul fata de tine.Asa reactia ar fi cel mai probabil una buna.Bafta!big grin

| Rruxyy a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun, dar depinde de ce fel de persoane e el singurul lucru care ma preocupa este acela, de a fi tu respinsa si el sa povesteasca totul la prietenii lui. Ai grija, incearca sa il indemni pe el sa faca primul pas.

| b3benon a răspuns:

Pai daca te crede inteligenta, frumoasa nu o sa zica nimic. sti tu.

| alexxbert a răspuns:

Interesanta ideea...ai vrea sa discutam? tongue