| zuzu_8584 a întrebat:

Heilove struck; mie imi place de un baiat de la mine din clasa care stiu ca un strop de admiratie are si el pentru mine. nu sunt genul e persoana care sa spuna direct in fata ceea ce crede asa ca merg pe calea micilor gesturi de flirtare. nu prea am idee cum sa ma comport adica ce sa fac sai atrag atentia, cum sa filtrez sau sa ma comport?happy

2 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu el. Afla ce ii place si vorbeste cu el despre ce il intereseaza. Dca este mai destept roagal sa-ti explice ceva sau sa te ajute sa faci un anume exercitiu apoi multumestei si pupal pe obraz.Incearca sa-l ajuti cand nu stie ceva sau roagal sa invatati impreuna, sau alte chestii de genu...privestel si clipeste din ochi des bagati mana prin par cand vorbesti cu el si fii zambitoare, si pana la urma dupa cateva saptamani trimete-i un mesaj in care sa-i spui mai pe ocolite ca il placi sau bagai un bilet(incare sa spui mai pe ocolite ca il placi) in ghiozdan cand nu te vede nimeni.
P. S cand te semnezi sa spui ca biletul este de la o prietena din clasa. Dca te vei da in continuare pe langa el dupa ce va primi biletul isi va da seama ca de la tine a fost.Atunci sigur te va intreba iar tu sa ii spui ca tu i-ai trimis biletul si intreaba-l daca te place. Iar mai incolo te vei descurca, lucrurile vor veni de la sine. Crede-ma e mai usor de cat pare pentru ca am avut experiente asemanatoare.

| Angel_4471 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa astepti pentru ca daca te place si el va veni sa discute cu tine.