| alexandrumarcu32 a întrebat:

Hei,

Zilele trecute veneam cu o nelamurire fata de comportamentul unei fete cu mine. Astazi, am ajuns intr-o etapa cam dura pentru mine. Pe scurt, undeva prin luna aprilie s-a despartit de prietenul ei cu care era de 3 luni, am aparut eu, a trait cu mine o "aventura" pe care ea nu o numeste asa in care nimeni nu stia ca suntem impreuna. de ziua mea am fost plecati all day doar noi, fara ca nimeni sa stie ceva si de o saptamana jumate` mi-a zis ca vrea sa "ramanem amici" pentru ca e in sesiune, o sa fie acasa, ea stand aici la camin si ca nu are timp de relatie momentan si ca asa e mai bine, cel putin 2-3 saptamani. Cum o interpretati voi? Daca pana acum imi spunea ca are sentimente pentru mine si chiar ma iubeste, brusc sa-mi dea o lovitura atat de grea?! Eu "m-am aruncat cu totul" si am pus sentimente in relatia cu ea si acum din pacate cam sufar, cat sa nu realizeze cineva dar o fac. Sunt momente dese in timpul zilei in care ma gandesc la ea si devin brusc trist, suparat, parca e drog. Mi se taie brusc de orice. O vad pe chat online si ma enervez. De ceva zile n-am mai schimbat nici o vorba, daca eu nu dau mesaj, ea nu da niciun semn. Nu stiu unde isi are loc orgoliul asta aici. Sfatuiti-ma voi ce sa fac. Multumesc.

PS: Am incercat sa fiu perfect cu ea; ii luam flori la 3-4 zile, ieseam in fiecare seara, stateam pana tarziu, ne plimbam cu masina, o ascultam in fiecare problema si dilema, o ajutam cu absolut orice imi spunea, indiferent de ora sau grad de dificultate, o imprumutam cu bani cand simteam ca are nevoie si are "temeri". Poate asta am si gresit, am incercat sa fiu prea bun?! A zis sa lasam lucrurile sa vina de la sine, ca vom vedea ce e de facut.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu ce vrei sa spui prin "am incercat sa fiu prea bun?"
Dar cred ca este o tampenie sa te consideri prea bun pentru cineva, daca ael cineva iti pune niste conditii... poate a vrut doar relaxare si distractie, de care ai beneficiat si tu din plin, nu?
Poate a deranjat-o ceva la tine, un gest, o fraza, orice...asta va trebuii tu sa aflii.

| OldSoul a răspuns:

Eh, aia e.
Nu a fost sa fie.
Fetele vor oarecum sa aiba un mascul alaturi, acel gen "badboy" pe care-l numiti voi, aia sunt masculii.
Ca i-ai ascultat si ai ajutat-o tu cu problemele ei, asta e cam treaba prietenelor ei.
Te-ai cam oferit cu totul ei, si, da, s-a plictisit, a vazut ca nu esti ceea ce cauta, ca o sufoci si acum se distanteaza de tine.

| Maria3802 a răspuns:

Probabil s-a impacat cu iubitul ei si nu vrea sa iti spuna chestia asta fiindca se gandeste ca o sa te raneasca sau se gandeste ca o sa pice de proasta in fața ta(asta in caz ca s-a plans de fostul ei la tine)!
Altceva nu vad de ce sa se indeparteze de tine avand in vedere ca ai facut atatea lucruri pentru ea.