| Georgia1234567890 a întrebat:

Heihei, TPU happy. Am nevoie de un sfat...imi place de un baiat pe care l-am cunoscut vara asta intr-o tabara. In aceasta tbara totul a decurs de parca am fi fost impreuna, dar nu am fost.el e perfect, in afara faptului ca este cam arogant si plin de el. Vorbeam n fiecare zi cu el, dar la un moment dat filmul s-a rupt si nu am mai vorbit, iar eu inca aveam iluzia ca ma iubeste si de fiecare data cand il vedeam voiam sa ies in evidenta si innebuneamlaughing In tabara am cunoscut si alti baieti foarte de treaba, iar in toamna asta m-am cuplat cu unul dintre ei. Cand el a aflat a inceput sa ma jigneasca : sa ma faca urata, grasa, proasta, stramba. Pe mine m-a durut enorm si mi-am propus sa uit de el dar na. Nu am reusit laughing. In mai va fi ziua unei cunostinte comune de-ale nostre si stiu ca il va chema si pe el si pe mine. Cum va trebui sa ma port? Sa-l bag in seama? Sa incep iar sa atrag atentia ca orice alta fata indragostita? laughing) sau sa par indiferenta, sa imi vad de treaba? Am nevoie de cat mai julte sfaturi, chiar si un legatura cu imbracamintea happy
( petrecerea este acasa la acea fata, in curte la eahappy )

3 răspunsuri:
| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Pai intai de toate, sa-ti deschid ochii? Haii ce naiba laughing Cum sa te combini cu unu cand zici ca esti inlove de altul? Nu are sens in nicio limba laughingStii, te plac mult de tot dar ma combin cu altul ca asa imi vine mie laughing No sense whatsoever. Ma rog, daca vrei sa-i atragi iar atentia, baga-l in seama, atrage-i atentia, dansati, un sarut ceva si vezi unde ajungi de acolo happy Mult noroc happy

| neutrino a răspuns:

Nu te supara, dar daca doresti sa joci rolul de pacalici, atunci mergi la petrecere ca orice fata indragostita si lasa-te pe mainile lui, si nu uita sa fii foarte sexi imbracata. Nu uita ca el este omul perfect.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Comporta-te normal. Daca vezi ceva interes din partea lui, gen niste priviri, uita-te si tu la el, dar nu fa tu primul pas. Daca e sa se intample ceva, se va intampla.