Stii..atunci cand iti place de o persoana anume de care nu esti sigur ca te place, mai testezi apele sa vezi ce alternative ai. Evident tu ai o atitudine confuza pentru el si din moment ce nu stie sigur daca vrei sau nu cu el (tu ai spus ce a spus el ceea ce inseamna ca tu evident ai folosit "*** mode"). Acu tie iti pare rau de ce ai spus pentru ca ai realizat ca nu esti singura lui optiune si probabil te deranjeaza faptele ca refuzul tau nu l-a doborat, nu l-a ranit. Stii...e o vorba: ceea ce semeni aia culegi!
Heii.ce ai de pierdut, incearca! Poate e genul de baiat care atunci cand are o prietena nu mai are ochii si pentru alta, mai ales daca o sa-l faci nebuun dupa tine. Mai da-i o sansa, subtil, acorda-i putina atentie, baga-l si tu in seama o data sa vada ca iti pasa, apoi lasa-l pe el. Apoi cand ajungi in punctul in care ii spui da, il pui sa promita ca nu te va ranii vreodata.fa-l sa spuna cuvinte frumoase. Si daca o va face, atunci chiar va fi bine. Bafta!
Va fi greu sa vorbim, eu l-am respins si numai vorbim asa mult . Dar o sa incerc, poate scot ceva din el Oricum daca voi fi cu el, n-o sa-i permit sa se dea la altele.
Daca tu simti ceva pentru el si esti sigura ca sentimentele sunt la fel eu zic sa ii dai totusi o sansa..Sau ce acum iubeste alta fata?
Nu cred ca iubeste pe alta. Dar nu sunt sigura ce simte el, ca eu i-as fi dat o sansa.
Tupeist rau, de a fost in stare sa ma pupe
Da, pentru ca a avut pe cine!
Spune-i ca atunci cand l-ai vazut in brate cu alta ai crezut ca nu e baiat serios, dar intre timp ti-ai schimbat parerea. Ca nu l-ai mai vazut poate sa fi fost o simpla intamplare, dar tot atat de bine se poate sa se fi schimbat pentru tine. Din felul in care scrii e clar ca il placi, tot atat de clar ca si el te place, e pacat sa nu va acordati o sansa impreuna!