| livixd a întrebat:

Heii all am 17 ani si am nevoie de un sfat foarte urgent. stiu ca suntem in lumea in care deja fetele isi incep viata sexuala a o varsta foarte frageda gen : 12 -13 - 14 ani happy. Eu una nu mi-am inceput-o. si in ultima luna am tot iesit cu un baiat dragut si in ultima seara in care am iesit. a cam dat de inteles ca ar vrea sa fie ceva mai mult intre noi nu doar o simpla prietenie amicala. si simteam ca vrea mai mult decat un sarut si i-am zis ca trebuie sa plec si a inceput sa ma implore sa raman. baiatul e foarte okei il cunosc de ani de zile nu e curvar sau gen dupa ce face sex cu una sa spuna la toata lumea..si o prietena mi-a zis ca i-a spus fosta lui iubita cu care a fost 1 an ca are ' pl ' mare. nu prea bag in seama chestile astea. si m-am gandit ca daca o sa ma i-a valu de fapt o sa ne i-a pe amandoi eu cum n-am experienta poate o sa ma doara... si mi-e frica. dau fundita! FARA JIGNIRI

11 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

laughing ai avut un inceput tare frumos. ceva de gen ca esti mandra de tine pentru ca ai cap, ca stii ce vrei, stii incotro te intrepti, etc.

si cand colo. sfarsitul rupe. totusi doare daca ma *** cu un 30 de cm?laughing)

o vai si amar.laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DNSK):

Cel mai bun raspuns laughing

| mihai69 a răspuns:

Poate ar fi bine să rămâi la petting.

| Oana92 a răspuns:

Bun, dar care e intrebarea? Ne intrebi daca o sa te doara? Da, cel mai probabil o sa ai dureri la primele contacte sexuale, dar nu e ceva de nesuportat. Ai grija ca daca te ia valul sa ai si prezervative la tinewinking

| Alcyon a răspuns:

Nu crezi ca te cam grabesti, draga mea? Ati iesit si voi de cateva ori in oras, iar tie deja iti zboara mintea la sex. Asteapta sa-l cunosti mai bine, sa vezi daca relatia rezista, daca va intelegeti etc. Sexul se face in cadrul unei relatii stabile, nu aiurea. El e normal sa vrea, ca asa-s baietii construiti. Tu, ca fata, trebuie sa fii mai responsabila, deoarece femeile au mai mult de tras. Daca te pricopsesti cu o BTS, pe urma nu stii cum sa mai scapi de ea. Barbatii se dau cu o alifie si s-au vindecat. Femeile insa trebuie sa faca spalaturi vaginale, sa ia si antibiotice, sa-si puna si ovule etc. Si tot nu esti sigura ca ai scapat. In afara de asta, daca nu te cunosti bine dpdv sexual, n-o sa-ti prea placa sa faci sex vaginal. Multe femei nu reusesc sa atinga orgasmul in timpul contactul sexual, ci numai prin masturbare. Nu te grabi ca graba strica treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa astepti, pana ai o relatie serioasa. Nu te avanta asa, in bratele primului venit.
Ai rabdare, iar atunci cand va sosi momentul, vei avea incredere in partener, care va stii cum sa procedeze, pentru a nu te durea tare.
E un pas urias si e foarte important cu cine-l faci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul este DA.

| Hakuouki a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspunsul o fi "Da", dar care e intrebarea? laughing
Cum a spus si DNSK draga livixd, ai inceput frumos si ai terminat prost. Deci ti-a dat de inteles ca nu vrea "doar o simpla prietenie amicala", asta nu inseamna ca vrea sa fii iubita lui? Sau mai nou de la prieteni se trece la sex? Nu mai sunt acele "combinari". Daca intrebarea era daca doare, posibil, mai ales ca te lupti cu "marea" desi cred ca te cam grabesti, chiar daca il cunosti de cand te-ai nascut, dar vrei sa o faci cu un tip cu care oficial nu formezi un cuplu? (adica ai spus doar ca iesiti, daca ies cu 11-12 fete sa ne distram, inseamna ca-s Suleyman si ele formeaza haremul?)

| ana233 a răspuns:

Buna! La primul contact sexual te va durea indiferent daca o are mica sau mare.
Sfatul meu e sa nu te ''arunci'' asa de repede in patul lui.

| Kreatoru a răspuns:

Depinde ca daca e nebun dala disperat... da dar daca e romantic si chesti din astea nuwinking

| Florea_Lucian_1984 a răspuns:

Te va durea indiferent dacă e mare sau mica, ideea e sa fii sigura de ceea ce iți dorești, ai încredere mai întâi în tine și apoi în el.