Nu iti face griji! Eu am 12, ani, si mi se intampla la fel! Nu mi-a venit ciclul si nu mi-am inceput viata sexuala! La toate fetele li se intampla la fel! Stii de ce? Peste 1 an sau 2 iti va veni ciclul! Atata tot! Inainte de venirea ciclul iti curge ceva alb, care se numeste secretie! Asta mama mi-a zis!
Este secretia vaginala normala care anunta prima menstra. In maxim doi ani vei avea prima menstruatie. Nu este normal sa fii nevoita sa folosesti protej-slipuri, ar trebui sa fie suficienta igiena obisnuita (spalat cu apa multa si sapun dimineata, seara si dupa fiecare scaun).
Dap acelasi raspns las avea si eu ca si celelelte fete,dar ca sa numai simti chilotul ud poti folosi proteslipuri,normale sau pentru tanga depinde ce fel de lenjerie folosesti,aceasta secretie vine inainte de menstruatie cu mai mult sau mai ptin timp,depinde de fiecare fata,si ink un lucru, si cand vei avea menstruatie, inainte sau dupa aceasta secretie tot va curge
Nu te ingrijora, e doar o secretie vaginala.E normal dar nasol; si mie mi s-a intamplat.