Cand vrei sa intri intr-o relatie ar trebui sa nu mai ai prietene bune si sa nu povestesti despre viata ta prea multe deoarece ea a fost geloasa pe tine... Ar trebui sa nu te mai lasi calcata in picioare de ea fa-eu si tu inapoi, arata-i ca nu iti pasa de ce spune ea lumei. Incearca si tu sa iti iei prieteni inapoi. baga-te si tu in viata ei cum s-a bagat ea in a ta
Ca sa rezisti in ziua de azi trebuie sa iti pastrezi acel "cui ii pasa". Reputatie chestii, trestii....in ce clasa esti? Pe mine ma cunoaste tot liceul, cand intru pe poarta toti ma saluta si vorbesc cu toti dar cand ajung in fata unei anumite fete(de care imi place) pur si simplu nu stiu ce sa mai zic Daca baiatu ala chiar tine la tine eu zic sa vorbiti, sa ii explici tot de la cap pana la coada si vedeti voi cum ramane. Viata e prea scurta si nu o irosi pentru niste invidiosi amarati. Sa aveti grija de voi! Pa
Prietene de acest gen tot o sa mai ai! fii mai rezervata adica sa nu spui la toata lumea ce faci si cu cine. fetele sunt foarte rele sa stii! pastreaza doar pentru tine momentele frumoase si chiar si supararile iar cu baiatul incearca sa vorbesti sa ii spui ca ai gresit ca ai avut incredere in prietena ta si ca nu o sa mai fie situatii de gen.cum te.ai simtit tu dar iti dai seama ce prost s.a simtit el sa stie ca prietena ta stie tot ce faceti voi 2.