Sa nu-l mai controlezi.De unde stii ca vorbeste cu alta pe Skype? Cand cauti gasesti motive.Iar ce nu stii, nu te doare!
Inteleg, dar eu..inca simt ceva pentru el..si as vrea sa stiu cum sa fac sa uit. si am aflat pentru ca si-a pus totul la profil si a spus tuturor..nu pentru ca l-am controlat..eu chiar am incercat sa il evit toata ziua. doar ca inca nu inteleg cum de se poarta asa. si de ce a hotarat sa se desparta pentru o tipa care e la km distanta..si dupa atata timp.
Poate s-a indragostit.Stiu ca e greu in primele zile.Insa daca rezisti si te abtii vreo 2 saptamani incepi sa-l uiti.Se poarta asa pentru ca asta simte el sa faca.Nu trebuie judecat.Insa tu ar trebui sa te respecti si sa te dai la o parte cu fruntea sus.
Nu crezi că ești puțin ipocrită? Adică, același pretext l-ai folosit tu când te-ai despărțit de el, dar el nu are voie?
Cand eu l-am folosit nu era pretext. chiar imi era frica ca o sa afecteze. dar, din moment ce el exact in ziua cand s-a despartit de mine s-a pus cu cealalta..nu e clar ca pentru el nu asta era motivul?
Poi de obicei baietii cand zic k vor sa se concentreze pe scoala sau ceva de gen e calr k le place alta fata sau ceva de genul `
nu ii mai acorda atentie ..si nu-l mai lasa sa se intoarca mereu la tine
AlexEjmecheru întreabă: