| Insomniax3 a întrebat:

Heii! Am fost cu un baiat..ne impacasem de curand pentru ca niciunul nu uitase de celalalt. si ieri m-a sunat si mi-a spus sa ramanem doar prieteni ca vrea sa se concentreze pe examen, lucru pe care eu il sustineam cand ne-am despartit prima data [acesta fiind si motivul] si azi am aflat ca e cu o fata din Bucuresti, noi locuind in Pitesti, cu care vorbeste pe Skype.Si. m-am simtit umilita, mintita..groaznic.Prietenele mele si mama, careia i-am zis tot despre..aceasta relatie, mi-au zis ca nu ma merita si ca atunci cand o sa inceapa scoala si noi fiind in aceeasi clasa si o sa ma vada, se va da iar la mine. Ideea e ca eu stiu ca nu mai merita si ca ele au dreptate si ar trebui sa il scot din inima, dar imi e foarte greu. Voi. ce spuneti sa fac?

6 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Sa nu-l mai controlezi.De unde stii ca vorbeste cu alta pe Skype? Cand cauti gasesti motive.Iar ce nu stii, nu te doare!

| Insomniax3 explică (pentru T4ny4):

Inteleg, dar eu..inca simt ceva pentru el..si as vrea sa stiu cum sa fac sa uit. si am aflat pentru ca si-a pus totul la profil si a spus tuturor..nu pentru ca l-am controlat..eu chiar am incercat sa il evit toata ziua. doar ca inca nu inteleg cum de se poarta asa. si de ce a hotarat sa se desparta pentru o tipa care e la km distanta..si dupa atata timp.

| T4ny4 a răspuns (pentru Insomniax3):

Poate s-a indragostit.Stiu ca e greu in primele zile.Insa daca rezisti si te abtii vreo 2 saptamani incepi sa-l uiti.Se poarta asa pentru ca asta simte el sa faca.Nu trebuie judecat.Insa tu ar trebui sa te respecti si sa te dai la o parte cu fruntea sus.

| Vibrations a răspuns:

Nu crezi că ești puțin ipocrită? Adică, același pretext l-ai folosit tu când te-ai despărțit de el, dar el nu are voie?

| Insomniax3 explică (pentru Vibrations):

Cand eu l-am folosit nu era pretext. chiar imi era frica ca o sa afecteze. dar, din moment ce el exact in ziua cand s-a despartit de mine s-a pus cu cealalta..nu e clar ca pentru el nu asta era motivul?

| Madafaq a răspuns:

Poi de obicei baietii cand zic k vor sa se concentreze pe scoala sau ceva de gen e calr k le place alta fata sau ceva de genul `
nu ii mai acorda atentie ..si nu-l mai lasa sa se intoarca mereu la tine