| HappyyEndingg a întrebat:

Am fost cu un tip, 1 an. El. a plecat, din oras. Si am mai fost si pe net impreuna, doar 3 luni. Dar am zis ca nu mai merge. Nu am mai vorbit de un an cu el si. de o saptamana, intra pe mine. Cand am vazut, mi s-a facut rau. Eu nu prea am incetat sa-l iubesc. Inca o fac. Si de fiecare data cand vorbesc cu el sau cand ma gandesc la el, parca imi vine sa vars sau mi se face rau. Simt ceva ca naiba in stomac. Si nu mai vreau. Adica, stiu ca nu o sa mai fie ceva intre noi. Da eu nu pot sa-l uit. Cum naiba sa fac asta? Ma oboseste. Si acum, parca nici nu mai exist pentru el. Un sfat? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Cunosc senzația și te înțeleg perfect. La nivel rațional tu înțelegi că el nu e pentru tine și că nu se poate o relație, dar simți altceva. Nu-ți cer să-l uiți, nu ai cum să faci asta. Pentru că nu ești robot, nu poți să apeși pe un buton care să oprească sentimentele. Ceea ce trebuie să faci e să îl privești altfel. Să coborî foarte adânc în suflet ceea ce ai și în minte. E greu la început. Dă-i ignore, șterge-l de pe tot și fă diverse activități care să-ți ocupe timpul și să te împiedice să te gândești la el. Gândește-te mai mult la defectele lui, ia situația pas cu pas și observă toate ce sunt între voi. Asta o să te dea înapoi, iar în timp, îl vei uita. Vei iubi iar, crede-mă happy. Baftă!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cel mai bine pentru tine ar fi sa-l uiti

| MishikiCrisy a răspuns:

INcearca sa il ignori cat poti de mult.

| Rebecca009 a răspuns:

Modalitatea cea mai buna e sa-ti gasesti pe altcineva. Numai iubind din nou pe altcineva poti uita o fosta iubire.

| neutrino a răspuns:

Incearca si rupe orice legatura cu el. In acest moment tu iti faci singura rau.

| Camelisa a răspuns:

De ce a intrat pe tine, daca tu nu mai existi pentru el? CREDE.MA inca nu te.a uitat nici el!