anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii! Am nevoie de sfaturi. M-a bagat in seama pe mess baiatul pe care il plac de ceva timp. L-am intrebat cu ce ocazie si mi-a raspuns ca un prieten de al lui vrea sa fie cu mine, insa eu i-am zis ca imi place de altcineva si ca nu sunt interesata. El a inteles, si a zis ca vrea sa vorbim noi si acum vorbim. Dar el are a auzit niste vorbe urate despre mine de la o fata, insa nu sunt adevarate. Ce sa fac? Cum sa vorbesc cu el, si sa ii arat ca-l plac. Vreau sa fiu cu el.

5 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Intreaba-l ce crede despre tine. Spune-i ca ai aflat ca se vorbesc lucruri urate despre tine si ca nu sunt adevarate. Sunt sigur ca te va intelege. Si ca sa ii arati ca il placi, nu stiu, il poti invita la un suc, la o plimbare, vorbesti cu el, il atingi usor pe mana. Il poti intreba daca te place sau ce parere are despre tine. Fa-l sa se simta bine si totul va fi ok happy.

| yuukary a răspuns:

E important sa stii ce crede el despre tine dar e important sa fi serioasa si sa vada si el asta.
Si despre aratatul sentimentelor depinde si de varsta voastra...
Cati ani ai?

| yuukary a răspuns:

Si eu am tot 14, cred ca ar trebui sa fi sincera si sa-i spui in fata dar alege un moment mai linistit ca sa poata fi sincer si el...

| keybyeTeQuila a răspuns:

Hello ii poti zice ca nu sunt adevarate aceste lucruri si dovedestei ca tu nu esti asa cum are el impresia ii poti scrie un biletel prin care sa-i spui cal placi dar cel mai important este sa vorbiti direct si il poti chiar saruta pe obraz si sa-i arati sensibilitatea ta si sai oferi o imbratisare. sper sa iti fi fost de folos.bafta