Dacă tot stai să te gândești ce și cum, n-o să rezolvi nimic, ai șanse mai mari s-o dai în plictiseală. Fii deschisă la conversație, mai adaugă o glumă, fii tu... înțeleg că ai emoții, dar din moment ce ești dispusă să-i vorbești în sfârșit, trebuie să te le stăpânești, altfel cum să fie ceva pe parcurs?
Nu este suficient sa intrebi "Tu ce faci? " daca nu continua intrebarea cu : daca am sa ma dezbrac nud, asa cum m-am nascut.
Se abureste camera de la laptop de emotie
Acel moment cand realizezi ca is numai figuranti pe TPU ( adica retardati, dar sa nu jignim )
Nu pot sa nu-ti dau dreptate, mai ales cand vad ca nu esti in stare sa treci nici macar de prima replica a unui dialog Il placi mult, dar nu stii ce sa-i spui, cutiuta e goala, neuronii in concediu, asa ca apelezi la retardatii de pe TPU sa te scoata din incurcatura. Minunat!
Am vorbit cu el de multe ori, dar nu pe chat, afara cu gasca, ma descurc eu, dar am vrut sa vad cat va duce si pe voi bibilica. Nu e nimeni care sa raspunda scurt si la obiect? Daca nu esti in cunostinta de cauza nu vad cu ce drept te afitmi in felul asta. Toti incepeti sa comentati intebarile, nu sa raspundeti la ele
It's all clear now! Invita-l la o iesire, dar nu cu gasca. "Sti, noi niciodata nu am putut vorbi singuri, intotdeauna am fost cu ceilalti din gasca, nu vrei sa ne plimbam putin, doar noi doi, in parc?" Si apoi, cand sunteti voi doi impreuna, va luati de manuta si va povestiti si aburiti unul pe celalalt.
Stai așa. Văd că le-ai pregătit pe toate. Foarte bine.
Dar am și eu o întrebare:
Ești conștientă că până la "tu ce faci" mai ai de trecut un "hop". Mai întâi trebuie să-ți răspundă.
Keep calm...imi raspunde si el ma place, doar ca nu imi plac discutiile in care nu stim ce sa spunem )
beausingurlamasamea întreabă: