| IchbinAnna a întrebat:

Heii, am o intrebare:am cunoscut un baiat de curand si ne-am indragostit unul de altul, mamele noastre sunt certate iar din cauza asta nu ma lasa sa il vad, ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Rawwrr a răspuns:

E o prostie cand parintii se baga in relatia copiilor. Daca va iubiti cu adevarat, ignorati faptul ca mamele voastre nu se inteleg. Succes!

| Bibbi1507 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si spune.i ca tu chiar tii la acel baiat. Va trebui sa te inteleaga din moment ce esti fiica ei. Daca nu functioneaza cu doar atat. Stai pe capul ei cateva zile. Spune.i incontinuu lucruri dragute despre acel baiat, cum ar fi ca se poarta frumos cu tine..si alte chestii de genu. Si pana la urma, ai sa vezi ca cearta dintre mamele voastre nu o sa tina la nesfarsit. Funda? puppy dog eyes

| neutrino a răspuns:

Incercati sa va impacati mamele si poate pana atunci va trece.

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Cam nasoala treaba. pai voi intalnitiva intr-o zi si hotarati-va sa mergeti la ai vostri si sa le spuneti ca dispune dintre ele, e doar la el si ca pe voi nu trebuie sa va amestece. la umrma urmei sunteti copii, nu aveti voie din cauza mamei ca e certata cu maica-sa? thinking cum vine treaba asta. sau spune-i chiar tu sa te lese in pace pentru ca nu ai legatura. ma intelegi ce vreau sa spun

| camay14 a răspuns:

Daca va iubiti asa mult, nu lasati parintii sa va desparta.Va puteti intalni pe ascuns.

| Dariiiii a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui mamei tale ca nu ar trebui sa te desparta de baiatul pe care il placi doar din cauza certei ei cu mama baiatului. Daca ele se cearta, nu trebuie sa te bage pe tine in asta si nu trebuie sa iti interzica sa te vezi cu el. happy

| CeSaSiFaci a răspuns:

Nu conteaza ca mamele voastre sunt certate.Ele nu pot face mare lucru..Adica sa va opreasca relatia..Continua sa te intalnesti cu el si sa ii spui zilnic mamei tale ce dragut si bun e cu tine..Si incearca sa afli pe ce motiv sau certat si sa le impaci. Funda?puppy dog eyes