Cunosc 3 cupluri in care unul dintre parteneri poarta aparat dentar. Niciunul nu parea sa aiba probleme la sarutat
Hei...poti sta linistita nu deranjeaza in niciun mod..eu port aparat dentar fix si am o iubita de ceva timp..ne sarutam in toate felurile si modurile si nu mi-a spus nici macar o data ca a deranjat-o aparatul meu sau ceva de genu.
Ciudat, pentru ca eu desi am 13 ani jumate si am si aparat dentar totusi mi-am gasit prieten. Si prietenul meu are 17ani. Poi putin deranjeaza adica, daca te lingi prea des ti se imprima pe buza... si ai sanse sa iti curga sange, sau fiind rana deschisa poti sa faci bubite [dar iti trec, a 2a zi nici nu le mai ai]
Yak! Nu as saruta o fata care poarta asa ceva. Ori ne simtim bine ori ce facem? Poate ca eu vreau sa ne sarutam cu limba YAK! Dau cu limba de aparat :-& care e rece... oribil. Daca-ti pui aparat, ia-ti gandul de la iubit. Poti gasi doar unul care nu a avut in viata lui o prietena si nu stie ce e un sarut. Funda?
Doamne ce rasist esti may Poi tu cand te lingi cu o fata ea iti baga dintii in gura )? Va lingeti cu limba ) Si in plus aparatul nu e rece, fiind buza pe el, prin buza fiind sange... Mdeci rasist
Esti amuzanta, hai pe mess sa mai dezbatem subiectul. Hm... " va lingeti cu limba " ce ciudat suna! Hai pe mess.
Aa dar nu stiam ca te am in lista
Ti-am dat PM cu id-ul meu :* + Friend request
Stai ca acum intru p mess
Esti cel mai retardat om pe care l-am vazut pe aici
Hahahahahaha, eu mi-am exprimat opinia, e vina mea ca tu O IEI cum vrei tu? Go to WC and, Pofta buna!
Tu o iei =) Adica ai vrea sa o iei ca nu prea ai sanse
Si apropo ...Normal ca pe tine te deranjeaza o fata cu aparat dentar, daca in loc sa o saruti cu limba ( sarut frantuzesc app...pentru nestiutori ca tine, tu o lingi pe dinti)
Mi se pare incomod, e parerea mea, nestiutor? Daca am o relatie cu o fata si sunt cu ea de cateva zile ne sarutam usor... Dupa normal ca vreau " frantuzesc " si vreau o anumita " unire " intre mine si ea... adica nu vreau ceva care are la mijloc un aparat dentar.
'Unire'? Tu ai probleme grave =) Ai 14 ani si eu totusi cred ca habar n-ai despre ce vorbesti N-ai putea sa te unesti cu o fata nici daca ai vrea ( parerea mea :d )
Este parerea ta si ti-o respect. Dar nu cred ca ma cunosti atat de bine incat sa iti dai seama de ce sunt in stare si de ce nu. Am 14 ani, asa si? Tu nu ai avut varsta asta?
Nu e vorba de varsta ...Sunt mai 'batran' decat cu un an ca tine =) Ma refeream la gandirea ta ...cum sari direct de la sarut la sex :d Mai gandeste-te ce vrei de la viata.Ma rog, nu mai comentez nimic.
Poate are incalzire in aparat. Poate iubi si in alt fel
Nu m-ar deranja sa am o prietena cu aparat dentar =) Sper ca te-am incurajat :d
Am avut aparat dentar si daca stii sa sarutinici nu iti dai seama. Trust me. am avut aparat 3 ani. Si atunci mi-am cunoscut fostul prieten cu care am stat 4 ani. Si crede-ma, e dragut! Nu ai de ce sa iti faci probleme. Doar nu musti din el, de sarutat il saruti cu limba, nu cu dintii. Dupa ce iti scoti aparatul o sa iti puna probabil un alt aparat prin spatele dintilor. Eu il am de 3 ani si nu incomodeaza nici ala cu nimic. Pe asta abia realizezi tu ca il ai
KristiNNNa întreabă: