El ar mai vrea, eu nu.Consider ca ceva ce este incheiat nu mai are rost fortat ca nu are nici un sens. Fiecare trebuie sa-si vada de drum.
Tare
Daca tu zici `
da, mi-a cerut chiar sa ramanem prieteni si vorbim cam la un interval de 3-4 zilemereu intra el pe mine pe mess sau ma suna
Bai, probleme`?
Imi place intrebare :))
Doamne`
ASta cand sa o intreb? Cand e desupra mea sau in timpul preludiului?
Vai de capu` tau`
Nu cred ca intrebarea asta e pusa ca sa faci tu misto`
Nu a zis nimeni ca fac misto! Asta mi s-a intamplat mai demult asta am zis. Ca s-a ajuns la alte discutii asta e alta poveste. Ce a insemnat acel "Bai probleme" de la tine nu inteleg dar tu stii cel mai bine de ce l-ai pus
Depinde .....doar daca v-ati despartit asta nu inseamna ca nu te poti comporta civilizat cu exul sau cu exa, fara resentimente, desi la inceput poate fi mai greu dar cu timpul daca lucrurile dintre voi s-au incheiat
Am sa tin cont de asta . Ms b-)
Pai depinde..este bine sa tii legatura cu el chiar daca este''fostul''este bine sa aveti o relatie de prietenie si de intelegere pentru ca el te poate ajuta dar daca este incapatinat ar trebui sa-i pui punct >.>bafta!:*
Pai depinde cat de intelegatori/intelegatoare sunt cei care s-au despartit de noi. si depinde de sentimentele care le-am avut unul de celalalt daca mai vorbiti :p
Anonim519 întreabă: