| JustMe6996 a întrebat:

Heii...am o mica problema. Imi place de un baiat care e gen mai rebel si nu stiu cum sa fac sa ma simt remarcata in ochii lui...Mai ales ca el se da la mai multe fete (inclusiv la mine, cateodata) dar desi se da la mai multe fete, stiu ca atunci cand e impreuna cu cineva, el chiar pune suflet in aceea relatie. Deci ce pot face sa-l apropii de mine? Va rog ajutati-ma.Chiar nu suport ideea ca nu e al meu.

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Totusi niciun om nu-i un merit, sau un trofeu, deci incearca sa iuti ideea ca-l meriti. Plecam la drum prin a spune ca un om rebel trebuie cunoscut inainte sa-i acordam timp, si mai ales sentimente. Totusi oricine are suflet in el, si orice fiinta cu suflet poate iubi sincer.
Incearca sa-i adopti cateva din obiceiurile lui, si sa analizezi lucrurile care-l pasioneaza, si poate ajungi sa-ti dai seama ca aveti ceva in comun de discutat.
Mult noroc!

5 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Asemenea baiat trebuie ignorat. Daca nu te-a remarcat DOAR PE TINE inseamna ca e un fustangiu!

| Danysan a răspuns:

Daca nu vrei sa faci parte din lista cu trofee a lui si iti doresti o relatie cu el pentru o perioada de timp indelungata singura solutie e sa fi si tu mai rebela.Cel mai simplu mod de a atrage o persoan rebela e sa fi sti tu rebel. Atitudinea ta o sa il faca sa te doreasca si sa te cucereasca.Iar atunci o sa poti sa il manipulezi si sa il faci cum ti-l doresti tu, cel putin pana la sex.Dar daca esti fata desteapta si nu ai dai apa la moara din prima si il ti asa o perioda de timp -va ajunge sa tina la tine fara sa vrea, Si dintr-un baiat rebel o sa te alegi cu un baiat de treaba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa, si vrei sa faci si tu parte din lista cu trofee a lui?

| BLeur a răspuns:

Bună.

Dacă se dă la mai multe, e clar că atunci cât va fi cu tine va face LA FEL.
Tu vrei acum să te schimbi pentru cineva care nu te merită şi faci o mare greşeală. Se pot spune multe prin cuvântul ' rebel ', depinde la ce te referi.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : bvb.marty

| mateicoca a răspuns:

Daca se da la alte fete inseamna ca isi cauta o prietena, cand se da la tine fa si tu la fel, o sa se simta foarte bine, saruta-l si dupa aia vezi tu, bafta. P S : tuturor baietilor le place sa sarute fete, nu-ti fie teama!