In primul rand trebuie sa stii ca urina nu trece prin vagin, deoarece aceasta iese printrun orificiul (uretra) situat deasupra intrarii vaginale si in momentul urinarii, aceasta, adica urina atinge clitorisul si se poate ca de aici apare senzatia de usturime si durere.In mod normal in cazul unui sex prelungit sau a unei masturbari energice si prelungite intreaga zona vulvara (labiile mari, labiile mici clitorisul si uretra) precum si muschii vaginului sunt afectati de un fel de febra musculara. Durerea poate persista cateva zile (3-5) si se va atenua pe parcurs, iar daca zilnic vei spala intreaga zona vulvara cu infuzie de musetel moderat de rece sau aplicarea unor comprese umezite, precum si folosirea/aplicarea unor creme cu efect racoritor pe labiile mari durerea va fi mult mai suportabila si va dispare chiar si cu 1-2 zile mai repede.Cu putina suferinta totul trece in cateva zile. Multa sanatate.
Stiam ca urina nu e eliminata prin vagin, dar cand urinez ma ustura rau intrarea in vagin. m-am uitat cu oglinda si intrarea in vagin e inflamata. Durerea e suportabila si nu ma deranjeaza, dar nu pot urina ca nu rezist usturimii
Nu cred sa fie vorba de vreo infectie, pur si simplu este traumatizata intreaga acea zona si mai ales muschii vaginului. Chiar nu pot intelege cum ati reusit o asemenea"performanta" Este vorba de o FEBRA MUSCULARA foarte intensa si nimic altceva.Inainte de urinare incearca sa-ti racoresti cat mai bine clitorisul si intrarea in vagin.Nu poti face nimic altceva.
Am reusit un asemenea lucru pentru ca nu am fost la locul potrivit sa facem sex normal sa ne calmam... am facut si noi ce am putut :3
Pune-i niste comprese reci. Daca in 12 ore nu trece, prezinta-te la un ginecolog, e posibil sa te fi ales cu o infectie (maini nespalate, organe genitale inorect spalate, unghii netaiate)
Multumesc frumos!
Cred totusi ca am doar o iritatie din cauza frecarii, sper sa-mi treaca pana maine!
Da, o sa-ti treaca. Dar spune-i iubitului tau sa fie mai bland cu tine si sa nu-si mai bata joc de tine cand faceti sex,
Ai grija de fat-frumos, esti norocoasa, multe femei se plang ca sunt frigide.
O sa-ti treaca rapid dar lasati-o mai usor data viitoare.
Poate ar fi cazul, ca de acum in colo, sa iei in calcul si igiena, a ta, dar mai ales a lui.