Va comportati ca doi copii mici. Ia-l la o discutie, spune-i ce simti pentru el si lamuriti lucrurile intre voi cu sinceritate. Iar daca va hotarati sa fiti impreuna, stabiliti ca este un nou inceput iar trecutul se ingroapa.
In ianuarie am incercat sa il iau la o discutie fata in fata si a evitat sa vorbeasca cu mine. Si acum mi-e frica sa-i spun ce simt. Adica daca nu simte si el acelasi lucru si am sa ma injosesc iar? Ca i-am mai spus in ianuarie ca il plac intr-un mesaj si nu mi-a zis nimic
Am mai incercat prin ianuarie sa vorbim fata in fata si a evitat. Si acum imi e frica sa ii spun ce simt. Am mai incercat tot in ianuarie printr-un mesaj sa ii spun ce simt si nu a zis nimic (dar atunci cred ca era cu cineva). Acum daca ma duc la el si incerc sa vorbesc cu el despre asta daca o sa ma ia de proasta? Sau daca o sa profite de mine ca i-am spus asta. As avea curaj, dar mi-e frica de ce ar putea spune. As vrea sa stie ca m-am schimbat mult din decembrie si dupa despartire mi-am vazut greselile si nu am sa le mai repet daca o sa mai fim impreuna.