Nu ai fost foarte inspirata cand i-ai dat numarul de telefon unei persoane pe care n-o cunosti si care te-a abordat pe strada. Nu cred ca vrei sa fii prietena cu o persoana pe care nu o cunosti, nu o agreezi si nu o respecti.
Tu, esti inca o copila, care nu are nevoie de complicatii si un barbat tanar care te abordeaza pe strada crede ca esti pasibila de "agatat" si nu cred ca, urmareste sa aiba o "idila" cu tine ci, vrea sa te seduca si sa profite de tine.
Incearca sa-l eviti si nu-i mai raspunde la telefon, iar daca insista, pune-l pe tatal tau sa-i vorbeasca la telefon si sa-i interzica sa te mai deranjeze.
Este indicat ca sa ai prieteni asemenea tie si pe care sa te poti baza.
Este posibil sa fie un barbat cumsecade, dar tot atat de posibil este sa fie un om care te poate pune in pericol.
Din aceasta intamplare trebuie sa inveti sa nu te mai lasi agatata si sa nu mai dai numarul tau de telefon la persoane pe care nu le cunosti.
Un gand bun si multa sanatate si bineinteles vacanta placuta.
"Parea inteligent dupa felul lui de a vorbi si gesticula mult.Dar aspectul fizic lasa complet de dorit, si am si eu totusi standardele mele!"
Riiiiight. Asta inseamna sa ai standarde. Oi fi si tu vreo papusa. Standarde inseamna sa conteze ca e inteligent omul. Nu de alta, dar peste ceva vreme si tu o sa fii grasa, urata etc.
Sunt extrem de constienta de asta.
Nu sunt nici papusa, nici Miss Universe.Dar arat ca un om normal
Asa ca omul de langa mine trebuie sa fie: 99, 9% inteligent si 0, 1% frumos.
Si doamne cand un om se imbraca urat, arata urat si se comporta urat in societate, nu simti nici macar nevoia sa-i fi prin preajma.
Fii si tu serios, cand iti alegi o iubita o vrei asa incat sa nu poti sta noaptea in pat cu ea pentru ca are o fata de speriat?
In viata, eu ma axez pe cunostintele mele.Citesc psihologie.Multa.O ador.Si invat de mult timp japoneza.Nu ma consider mediocra, in nici un caz papusa.
Vreau un om inteligent, si desigur... o, 1% frumos. Understand me bro? Sayonara!
Yeah, i understand you. I`m not your bro. La revedere si tie
Nu incercam sa fiu nepoliticoasa.
Chill, am inteles. >
Inca ceva, curiozitatea ma face sa te intreb ce zodie esti.
you'll respond?
Un barbat doreste sa pacaleasa o copila, copila inocenta cu mici pretentii morale. Daca el va continua, atunci va reusi, cu o singura conditie: povestea sa fie reala.
Povestea asta e cat se poate de reala.
Nu fac "fake-uri" pentru atentie.Dar ma intriga faptul ca tu crezi ca el va reusi.
Te rog argumenteaza-mi de ce.Ma roade curiozitatea.Par asa de naiva? Poate doar pe exterior.
Sa nu il numim chiar psihopat
1. Imi vine extrem de greu sa cred ca s-a indragostit dupa o conversatie. Poate cel mult simte o atractie fata de tine, dar cam atat.
2. Sindromul k/z e asa de popular incat ma intreb care e partea normala a populatiei Dar e drept ca un om prost e greu de suportat!
3. Ce vrei sa spui prin faptul ca aspectul fizic lasa de dorit? Ca e neingrijit/murdar? Pentru ca daca la asta te referi atunci fugi cat de tin picioarele de el. Daca in schimb te referi la faptul ca nu e ceea ce lumea numeste ''frumos''....aici am sa ma iau de tine si am sa iti spun ca esti cam superficiala. Nu e ok sa pui oamenii in categorii in functie de aspectul fizic.
4. Da, cred ca ai facut bine ce ai facut. Cel putin pentru momentul respectivul individ are mai multe minusuri decat plusuri.
Din cate am înțeles tu esti minora, el are peste 20 de ani, nu știe sa scrie, mai e si urat, cred ca ai procedat corect daca tu nu vrei sa fii cu el nu esti el a încercat ii va trece peste câteva saptamâni.
Faptul că i-ai dat numărul tău de telefon nu este foarte bun deoarece în cazul în care bărbatul/băiatul acela ester chiar o persoană cu tendinţe psihopatice, acest lucru poate deveni o problema reală. Îţi recomanda să vorbeşti cu părinţii tăi despre lcurul acest şi împreună să rezolvaţi problema.
Sper că te-am ajutat!
Am vorbit cu ei.Parintii mei nu-l prea cunosc nici pe el, nici familia lui.Doar asa,"din privire".
E genul acela de om care"se baga in seama"cu necunoscuti.
Pe mama mea a intrebat-o odata: "La plimbare.la plimbare?"/
Nu consider asta ceva foarte normal.Plus fiind faptul ca are obiceiul sa stea pe strada pur si simplu ca sa se uite la oameni.Asa.cum merg ei.
Câţi ani ai? Dar el?
Sunt minora.El are peste 20 de ani, posibil nu cu mult, dar are.
A precizat in aceea discutie faptul ca varsta nu conteaza pentru el.
Eu cred că ar trebui să îl eviţi când îl vezi. Când încearcă să vorbescă cu tine spune-i că te grăbeşti să te întâlneşti cu tatăl sau iubitul tău (indiferent că ai sau nu) asta îl va face să creadă că are cine să te protejeze.
Sa sti ca tot timpul cauta un subiect la care nu sunt buna si el poata sa ma ajute.E; se considera ceva gen: "protector cu o supradoza de afectiune".Era si foarte lingusitor! FOARTE! Mersii mult pentru raspunsuri, m-a ajutat mult parerea ta.
Nu ai pentr ce! :*
KatiMe27 întreabă: