anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema straight face M`am combinat cu un prieten mai mic decat mine cu vreo 6 luni :-s Mi-e drag, dar nu pot sa ma indragostesc de el. El nu face nimic gresit sa nu ma despart eu de el. Dar eu chiar vreau sa ma despart de el fara sa-l ranesc, dar nici sa zica prietenii nostri ca sunt "bulangie" ca l`am lasat sau mai stiu eu... straight face [prietenii aceia fiind prieteni foarte buni cu el; frate, verisori.] Va rog, niste sfaturi. sad

Răspuns Câştigător
| Antraxxxu a răspuns:

Spune-i ca iti e simpatic dar ca nu-l poti iubi, ca te`ai bagat cu el crezand ca poti ajunge sa-l iubesti dar nu poti. Iar prietenilor tai le poti spune acelasi lucru, poate vor intelege. Succes :*

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Rihannax a răspuns:

Pff spune-i ca o prietena bina de a ta e indrgostita de el si s-a suparat cand a aflat ca stai cu el love struck sau spune-i pur si simplu ca incepe scoala ca nu mai ai timp de baieti ca tr sa inveti chesti de astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa il iei deoparte si sa vb cu el...ar trebui sa te inteleaga,explica-i ce simti, sau ce nu simti, si e mai bine asa.

| tabittha a răspuns:

Te combini cu un baiat daca iti place cu adevarat si vrei ceva de la el(ex. seriozitate, loialitate), dar nu daca ti-e doar drag. Din pacate va trebui sa suporti consecintele daca te desparti de el, deoarece il vei rani oricum si ceilalti din jur te vor face vinovata. Asa ca pregateste-te

| CapacDeBere a răspuns:

De ce te'ai mai combinat cu el daca nu esti indragostita de el?straight face acum ce o sa alegi o sa'l accepti asa sau...o sa plimbi ursul?straight face