| xCriis a întrebat:

Am o relatie cu un baiat mai mare cu 4 ani decat mine. El sta unde stau bunicii mei, si nu ne vedem prea des. El e cam gelos, crede ca am pe altcineva doar pentru ca nu i-am raspuns la telefon.
Vreau un sfat! Cum sa-l fac sa nu mai creada ca-l insel, si sa inteleaga ca tin la el foarte mult. Nu vreau sa par disperata ( sa ma tai pe maini sau sa ii plang in fata doar ca sa ma creada. )
Va rog puppy dog eyes ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cine nu te crede nu merita increderea ta.

| ywar a răspuns:

Daca nu te crede inseamna ca nu e sigur pe el si gelozia [justificata probabil de varsta] care e o boala - nu prea se poate vindeca decat prin psihoterapie.

| IuliiMD a răspuns:

Nu stiu poti incerca sa iti lasi telefonul la el cu o scuze...si sa il lasi sa controleze in el sa vada tot ca nu vorbesti cu nimeni si asa si trimite.i si tu celei mai bune prietene a tale un mesaj cu cat de mult ti la el si ca nu l.ai insela niciodata si asigura.te ca citeste mesajul tongue Bafta!

| xCriis explică (pentru IuliiMD):

De fiecare data cand se enerveaza, parca nici nu vrea sa ma vada happy.

| IuliiMD a răspuns (pentru xCriis):

Atunci cand face chestii din astea si nu numai pari si tu indiferenta, o sa il doara si o sa isi revina, daca nu inseamna ca nu ii pasa :'( Sper ca te.am ajutat :*

| Smack88 a răspuns:

...renunta la un om ca asta. nu merita nici o flegma in ochi. poti sa gasesti ceva mult mai bun. sfatul meu sincer? obisnuieste-te cu ideea ca nu ai niciun fel de viitor cu asa ceva si ca poti sa gasesti altceva care sa merite si rupe-te de el. pentru ca daca e asa va fi si violent pe viitor.