| AndreeaS3409 a întrebat:

Heii! Am si eu ceva probleme deci imi place de un baiat dar nu știu ce sa fac ca el sa ma observe mai mult, am observat ca si el se uita după mine. Eu cu el nu suntem in aceeași clasa sau grupuri, dar avem prieteni comuni. Sa fie o problemă legată de aspectul meu, nu cred ca ar fi una, m as putea descrie puțin pentru a va face o parere, pai am 1 62, am părul brunet lung pana la fund, nu sunt nici grasă sau slabă e bine, ca am in jur de 50 51 kg, ochii imi sunt caprui, mari si buzele pline iar nasul e ok si am si 17 ani. Idee e ca si el m-a marcat puțin pentru ca se uita după mine, dar si eu ma uit. Nu știu cum sa fac sa imi spună ceva sau sa ii spun eu? Ma gandeam sa i dau cerere pe Facebook apoi sa ii dai like la vreo 2 poze de profil si apoi poate el imi da mesaj... Ce crede sau sa mai aștept un pic ca sa ma aiba mai bine in mintea lui. Si el e frumusel, nu stiu cum as putea sa aflu mai multe despre el care m ar putea ajuta. Voi ce credeți ca ar trebui sa fac, asptept sfaturile voastre. Si mai am o nedumeriți am 17 ani si n am avut niciodată un iubit, lui ce o sa i zic ca n am avut niciodată sau inventez acolo ceva?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Baiatul nu are Facebook? de ce nu vb cu el?

| RainmakerX a răspuns:

In sfarsit mai iau si fetele initiativa =]]
Da, fa asta... e ok.

Daca nu reactioneaza atunci treci mai departe sau dai mesaj cu "Buna, merci de accept" si vezi daca spune ceva mai departe.
Sau inventezi tu ceva happy

Succes!

| Andersann a răspuns:

Faza cu inventatul iubitilor nu are niciun sens, sunt sigur ca o sa fie foarte incantat cand va afla ca este primul baiat din viata ta happy

| Alexei123 a răspuns:

Din propria experienta, eu ti-as sugera sa ii dai cerere, sa ii mai comentezi la niste poze pe care le posteaza (in viitor, nu alea deja postate), iar dupa un timp, daca desigur, nu ati inceput deja sa va dati mesaje, poti sa ii trimiti tu un mesaj de genul "Buna, vad ca vorbim numai prin comentarii laughing" si sigur o sa ajungeti sa vorbiti fara incetare. Sper ca am fost de ajutor, si mult noroc!