Poti si fara sa-i spui prin fapte sa-i arati, nu-i neaparat sa faci fapte mari dar niste fapte mici prin care el sa inteleaga ca tu il placi. Iar chind o sa vezi ca e momentul potrivit sa-i zici ca il iubesti atunci si o sa-i spui.
Pai parerea mea este sa vorbesti cu el pe mess, pe facebook.Sa deveniti apropiati.Si intai sa te asiguri ca nu are prietena. Apoi intr-o seara pe mess, sa ii spui da sentimentele tale pentru el.Bafta.Sper ca te-am ajutat.
Parerea mea, e sa ii spui in fata acest lucru pentru ca pe mess sif acebook nu prea exista ''sentimente'' ca sa spun asa. Spune-i odata la scoala-liceu sau unde mergi tu sa te astepte dupa ore si intr-un loc mai izolat ii spui ceea ce ai de zis.Eu am procedat asa. sper ca te-am ajutat Bafta!
Buna decit sai scrii un biletel sau sa vorbesti pe mess, facebook mai bine ii zici in fata.in multe cazuri baiatul sau fata ii trimite biletele cu declaratii baiatulul\fetei poate sa nu iee in serios. crede-ma am patit-o
E adevarat ce spune Mitsuri10, de obicei te indragostesti mai repede de un prieten decat de o persoana necunoscuta.