| DeniiC a întrebat:

Heii happy Am si eu o intrebare big grin Vara trecuta am cunoscut un baiat imi placea mult de el si lui de mine asa ca am fost imp happy am fost impreuna de 8 ori anul acesta si neam desp acum o luna. inainte cand cineva il intreba daca mai tine la mine el zicea nu dar mereu se intorcea la mine si zicea ca ma iubeste, asa,acum el este cu alta dar inca ma baga mereu in seama, ma suna etc.Imi place mult de el.ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| Pozitivca a răspuns:

Stii ce sa faci iti propun un experiment,fa-o pe indiferenta, de exemplu te suna seara da? te intreaba ce faci? tu ii raspunzi ca nu poti vb ca te plimbi apoi el din curozitate a doua zi te va intreba cu cine ai esit va fi putin gelos si la sigur atunci vei vedea reactia lui daca mai simte ceva pentru tine, si tot ce e posibil sa se desparta cu acea fata daca va intra gelozia in capul lui, dar daca el cunoaste concret ca il placi stii se va mindri cu asta si va fi convins ca in orice moment se poate distra cu altele apoi se poate intoarce la tine, iar tu sa il primesti cu bratele deschise. Sper sa iti fi fost de folos. Bafta!

3 răspunsuri:
| Carmelisia a răspuns:

Pffoh go onSincer e greu de renunta daca il iubesti Dar fi cel mai bine ar fi sa te opresti Pentru ca te ia drept roata de rezerva Cand numai are la cine vine la tine Fii tare refuza-l mergi mai departe ai toata viata inainte Nu merita sa ti-o complici cu un asemenea baiat! Succeshappy!

| T4ny4 a răspuns:

Hmm...Nu vrea sa piarda atentia ta.Atata tot.Din moment ce este cu altcineva, eu zic ca nu-l prea intereseaza cum te simti tu.

| LeganaruCorinaAndreea a răspuns:

Nu vrea sa piarda atentia ta