| MegaProXtreMm a întrebat:

Heii.Am si eu o intrebare pentru baieti puppy dog eyes Cum arata pentru voi fata >perfecta?: adica ce calitati sa aiba si ce defecte sa nu aiba, etc.dau funda pentru cel mai serios si frumos raspuns puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Nu exista asa ceva, fata perfecta.

Dar iti pot spune cum ar arata pentru mine.

Imi place cand intalnesc o fata frumoasa natural fara tone de machiaj, fara operatii, fara obiecte stridente pe ea si care are o inteligenta si un simt al umorului ascutite ca o lama de cutit.

Asa ar arata fata perfecta pentru mine.

13 răspunsuri:
| anonimul a răspuns:

Pai printre cele mai importante lucruri care le vreau de la o fata este acela ca ea sa stie sa recunoasca ca are defecte, sa vad ca vrea sa se schimbe, sau ca ii pare rau pentru ce a facut.pe langa asta vreau o fata care sa stie cand sa fie serioasa si cand copilaroasa(glumeata),sa fie mereu sincera cu mine, indifenret de cat de mult doare adevarul, iar ceea ce vorbesc cu ea sa ramana confidential.ii poate povesti unei prieteni, bineinteles, daca acea prietena este de incredere dar nu are voie sa spuna in gura mare lucrurile confidentiale.cam astea sunt cele mai importante lucruri care le vreau de la o fata.aa da..si sa ma iubeascahappy

| neutrino a răspuns:

O fata perfecta, la fel si un baiat perfect, nu exista. Daca doresti asa ceva, trebuie in primul rand sa fii tu perfect.Si uite asa, ai sa ramai singur cuc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata perfecta a aia care mi-o place mie. si sa fie stabila psihic

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Nobody is perfect deci nu cred ca ar exista sa ceva, o femeie trebuie modelata de ceela care o vrea si invers...

| H1H1OGH0S7 a răspuns:

Nu exista o fata perfecta. happy Exista fete de treaba si acestea o dovedesc prin fapte nu prin cuvintehappy fundita?

Răspuns utilizator avertizat
| hellaw a răspuns:

:)) degeaba. ca o fata perfecta arata cam ca asta pentru ei. http://www.facebook.com/....../photo.php

| RinXIII a răspuns:

Perfect nu este. Mi-ar place o fata sincera, modesta, sa poata sa-si manifeste iubirea, fara fite, cu simtul umorului, sa-i placa animalele. Cam atat imi vine acum in minte.

| wess89 a răspuns:

Sa fie mai scunda decat mine, eu am 1.77, putin plinuta, 60-65 kg, ochi albastrii, blanda, feminina. defecte: sa nu fie proasta, sa stie tabla inmultirii, si gramatica laughing si sa nu se plictiseasca daca citeste ingredientele de pe o punga de chipsuri laughing

| MegaProXtreMm explică (pentru wess89):

Hai ca m-ai facut sa rad la ultima parterolling on the floor) Cica *sa nu se plictiseasca daca citeste ingredientele de pe o punga de chipsuri*, epicrolling on the floor)))))))

| P1dgey a răspuns:

NU exista fata perfecta sau baiatul perfect.
Eu M-am indragostit de o fata care pentru mine e perfecta si o iubesc pana o sa mor deci concluzia nu este o fata sau un baiat perfect e perfect doar daca tie iti place:X

| waSSaby a răspuns:

Sa fie dedicata relatiei, sa nu aiba fite, sa fie de treaba, sa aiba simtul umorului si sa NU BARFEASCA...

| Liviu_Serban_1992 a răspuns:

Fata perfecta sa vedem:
sa aiba un aspect general normal, nu cu fite sau piti, sa nu te lase sa astepti dupa ea cu caru, sa te puna pe jar, sa aiba obiceiuri comune si nu stiu sa fie de treaba si sa nu isi bata joc de tine