| SpaziiiBaaa a întrebat:

Heii^^am si eu o intrebareworried[e cam aiurea]Stiti se zice ca in minetul in care de dezvirginezi te doare dar eu nu am simtit nici o durere dor o usoara usturime care a trecut imediat:] si nu inteleg de ce=]]]poate sa imi explice cineva:]

Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Eee, faza cu durerile astea mari mai sunt si basme sa stii! daca ai fost excitata si iubitul a fost priceput de aceea nu te-a durut! multe fete mai si infloresc durerea respectiva, sau poate au alte afectiuni ginecologice de le doare tare!
deci este ok ca a fost asa in cazul tau, nu este nimic in neregula! sau vroiai sa te doara?hee hee
te pup si nu uita sa te protejezi mereu!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca aveai un himen foarte subtire. Durerea la deflorare este de obicei foarte mica, pustoaicele care isi incep viata sexuala la 15-16 ani au dureri mari si din cauza asta s-a ajuns la exagerari.

| SpaziiiBaaa explică (pentru Brigaela):

Eu am 16 ani=]]]]]

| Brigaela a răspuns (pentru SpaziiiBaaa):

Ai avut noroc. Nu uita de prima consultatie ginecologica obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale, mai ales in cazul tau, care ai un risc crescut de cancer de col.

| Pitzipoanca a răspuns:

Hi! Nu e musai sa doara foarte tare, probabil esti norocoasa fara dureri. ^___^. Durerea depinde de multi factori, atat psihologici, cat si fiziologici si anatomici. E posibil sa fi avut o varianta de himen care se rupe mai usor. Enjoy your sex life, but safe!

| Schatzyyyyy a răspuns:

E posibil sa ai himenul elastic, si sa nu te fii dezvirginat! Dar sange ti-a curs?

| SpaziiiBaaa explică (pentru Schatzyyyyy):

Nu=]] Stiu ca atunci cand ai himenul elastic ''te dezvirginezi'cand nasti normal

| SpaziiiBaaa explică (pentru Schatzyyyyy):

Nu:]]

| Schatzyyyyy a răspuns (pentru SpaziiiBaaa):

Mda...atunci nu pot sa-mi explicthinking