Renunta la joc si incearca sa iesi mai des pe afara, sa-ti faci prieteni reali.
Sincer, e foarte amuzanta povestea! Deja cred ca poti incepe un hobby, sa scrii povesti - activitate ce este chiar creativa ci nu risipa de timp.
O sa-ti para rau pentru timpul pierdut in copilarie. Fa totul cu rost si mai ales, cu masura. Jocul asta te schimba! Intreaba-te: Oare merita?
Mda pacat se intampla d multe ori genu asta din cauza de indiferenta dar cautati 1 care e la fel k tine
Hey:* in primul rand buna, sfatul meu e sa il uiti pe tiplumea e plina de idioti si toti is la fel.Joc metin si sa stii ca m-am confruntat cu aceiasi problema ma insela...si? mi-am dat seama imediat k ma insela pentru.k l-am vazut cu o samanca Am facut-o de panarama in mt si baiatul respectiv le schimba ca pe cartiNu am mai dat 2 lei pe ei si pana la urma a inselat-o pe respectivaStiam k o sa vina ziua asta pentru.ca am intrebat-o si i-am zis si inainte ca era cu el si apoi a facut plecaciuni ca sa fim prieteniM-am imprietenit cu un ninja:Xsoper dolce si sensibile pe care il iubesc mult si fostul m-a vazut k eram splendida si sexya vr sa fim aman2 din nou...si stii ce am facut? am zis NU.Yo is tipa aia mai rock si mai rebela si inca un sfat!:traieste-ti viata si nu mai fii sensibila k suntem in sec.21fii pe cont propriu fundita?
Spune-i sa iti spuna adevarul.Incearca sa te intalnesti cu el undeva chiar daca e in alt oras sa iti spuna totul. FUNDITA
Spune-i asa;
am o intrebare ma iubesti; (daca zice da zi asa)
vrei sa fim prieteni (daca zice da zi asa)
dar iubiti vrei sa fim (daca zici da zi asa)
intra pe metin2 si sa ne pupam
Buna.stiu cum e sa suferi dintr-un joc.si eu am patit la fel.dar adevarul e ca nu tine la tine. daca tinea putea sa vorbeasca calm si linistit, e destul de greu si pentru tine, incearca sa nu te consumi aiurea:*
E cea ma mare prostie pe care am auzit-o pe metin sunt numai fraieri, prosti obsedati de aia care stau toata ziua pe joc)cine stie ce Puradel e ala
Sincer...Este doar un joc.Dar dk sa plangi pentru o persoana care nici nu te-a vazut Sau te-a tinut de mana. Parerea mea este s incerci sa nu te mai gandesti la el treci peste ca si mie m-i s-a intamplat chiar acelasi lucru.maryana5 ti-a raspuns chiar foarte bine da a uitat sa spuna sa nu te gandesti la el ci la amici de-ai tai.Nu-i nicio rusine sa fii obsedat, Dar pierzi copilaria.
Si eu am patit asa ceva tot pe un joc asa ca :
1. daca il iubesti zii ca il iubesti din tot sufletu daca accepta o sa fiti impacati si fericiti.
2. Daca ii zici ca il iubesti din tot sufletu si nu accepta intoarceio si o sa vada ce rau a fost pentru tine.
3. Faci ca numarul doi dar sa te cuplezi cu alt baiat dupa aia te desparti de el. asa ca fii atenta ceti spun eu doar te-am ajutat. bafta cu baietii.
... Bwăi, Lasă-l, Dacă iți faci un iubit, Asigură-te că e de la tine din oraș, nu fii bătaia de joc tuturor proștilor, Asigură-te că te poți întâlnii cu el și că nu te înșeală.
Si eu am jucat 2 ani si crede-ma mai mult iti pierzi timpu pentru niste retardati pe care nici macar nu-i cunosti.
Nici eu nu pot trai fara metin dar rezist cu greu.
+Ca iti face compu praf metinu e plin de virusi crede-ma
Sal vroiam sa-ti zic ca licu619 zice bine doar ca si eu joc mt2 si nu ma pot lasa dar nul i-as asa de serios de ex: pe metin2moon am avut de 5 ori 255 si mi-a dat pe toate ban si ce am facut nimic nu am plans nimic sfat:nu-l lua in serios
Intra pe contul lui si spune-i ca e un prost cum ti-a zis si cie curva
Sunt oameni cu probleme care mor de foame nu au o casa... Si tu te plangi ca te o injurat ala pe metin2 fato revino la realitate nici macar nu va cunoasteti si oricum in realitate nu sunteti iubiti doar in joc sunteti iubiti asa ca fa-ti un iubit real din orasu tau care sa te viziteze sa iesiti in oras nu in joc unde nici macar nu sunteti iubiti pe bune
Este pur si simplu un joc.Nu merita sa suferi pentru o persoana care nu o cunosti!
Pei prima data daca te ignora era normal ca facea cv mai imp decat tine sau vb cu ''cwrva''aia)daca vr sa te rab pe el fa-ti alt gagik si fa-ti niste iteme super (cum am facut si eu)spunand ca ti le-a dat el daca nu vr sa se impace cu tine fa si tu o admosfera dramatika poate iti cere scuze(nu-s daca functioneaza la mine a mers)...a da si cand faci admosfera aia dramatika mai baga u ca-l ubesti si din astea ca nu mai poti dup el)asta daca vr sa fie cu el inapoi daca nu a mers contacteaza-ma:sorin_war
Am 2 opini
Lasa`te de joc si du-te afara sa iti faci prieteni adevarati.
Ori uita ce s`a intamplat si incearca sa-i zici ca`l iubesti chestii de asta dar mai bine Lasa`te de metin e un joc de copii prosti, te omori cu ursi cu porci toate chestiile
Frate nu va mai faceti iubiti sau iubite in joc. ala e decat un joc u ai cum sa s ti cum arata... si cum dracu sa iti bagi sentimentele intr-un joc? eu joc metin2 sunt casatorit dar cu un alt caracter de al meu pentru a ma teleporta mai repede Cum a zis maryana iesi pe afara si fa-ti prieteni REALI
Ma nu stiu ce sa zic am jucat si eu mt2 dar nu mi s-a intamplat sa ma indrogostesc de cinevaeu m-a lasat de mt si inca al mai am in calculator doar k nu-mi vine sa joc eu zic sa te distrezi cu colegi/colege si sa lasi viata online
Vrei sa stii cv?
Pe metin iti pierzi 'viata' e un **** de joc scuzati expresia am jucat 2 ani de zile dar nu se merita sau daca te joci joacate pe privat sau pe hamachi sa fi gm daca nu nu se merita!
Stii ce imi place foarte mult?
Eu eram acel amic si mai stii ca eram cu 20 de lvl mai mic si il bateam mar pentru tine?:X:X:X
Stii ce imi place cel mai mult?
Eu eram acel amic si mai stii ca eram cu 20 de lvl mai mic ca el si il bateam mar si ma faceam crud pentru tine? :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
Mda. Si eu ma joc metin.
Imi place dar nu-s dependent. Sfatul meu este : sa n-uti faci un iubit intr-un joc daca nu-l cunosti si in realitate. Mult noroc.
Inate sa te sinucizi vezi sa te sinucizi in metin si dupa astea sigur nu aveai lv mare de ci nu-i paguba
a di su sa ne scrii sa stie maicatea dc te-ai omorat )
Deci tu esti indragostita de un tip pe care nici nul cunosti iti spun sa iti faci si tu un prieten pe care sa-l cunosti. de unde sti tu ca ala de in spatele PCului nu era un bosorog ambulant oriku daca mai vrei sami spui cv. baga adresa asta de email: moldoveanugeorge34
Nu te agita atata stiu cu e si an primul rand e un joc si el a gresit ca te-a facut sa suferi din cauza unui joc stupid inteleg ce vrei sa zici dar ancearca sa uiti totul si sa gasesti pe alt cineva ca daca o tii tot asa o sa te distrugi cu mana ta si nu e bine sper sa mai daca nu ai pe nimeni care sati destainui setimentele ia id meu de mess si mai duscutam si sa ai cu cine sa vb sa te racoresti si tu pa pa pup