Renunta la joc si incearca sa iesi mai des pe afara, sa-ti faci prieteni reali.
Sincer, e foarte amuzanta povestea! Deja cred ca poti incepe un hobby, sa scrii povesti - activitate ce este chiar creativa ci nu risipa de timp.
O sa-ti para rau pentru timpul pierdut in copilarie. Fa totul cu rost si mai ales, cu masura. Jocul asta te schimba! Intreaba-te: Oare merita?
Buna. Dc suferi pentru un iubit asa de nebun care nu te iubeste mai bine fa-ti un iubit in realitate
Nu! nu! nu! sa nu te sinucizi! e doar un joc! nu merita! in plus nici nu l-ai vazut. nu stii ce secrete are. nu merg bine relatiile astea online. poate cand o sa-l vezi n-o sa-ti mai placa. poate e un hot sau criminal! nu stiu eu ma gandesc intai la ce lucruri rele se pot intampla. deci eu zic sa-l dai in colo. si in plus mai si injura. n-are rost! gaseste pe unul mai bun dar nu pe metin sau online. gaseste-l in realitate. asa il vei cunoaste, vei stii cum arata, cce fel de persoana e si daca te iubeste cu adevarat.
nu crede in cei de pe net. nu ii cunosti deci sa nu ai incredere in ei. asta e Romania! toata lumea minte pentru bani!
sper ca te-am ajutat :*:*:*
Nu mai radeti de ia vedeti cas gm pe orce metin si va banez uitati-va pe youtube eu is lordul dani stiu multe chit ca am 10 ani