Renunta la joc si incearca sa iesi mai des pe afara, sa-ti faci prieteni reali.
Sincer, e foarte amuzanta povestea! Deja cred ca poti incepe un hobby, sa scrii povesti - activitate ce este chiar creativa ci nu risipa de timp.
O sa-ti para rau pentru timpul pierdut in copilarie. Fa totul cu rost si mai ales, cu masura. Jocul asta te schimba! Intreaba-te: Oare merita?
... Bwăi, Lasă-l, Dacă iți faci un iubit, Asigură-te că e de la tine din oraș, nu fii bătaia de joc tuturor proștilor, Asigură-te că te poți întâlnii cu el și că nu te înșeală.
Nu mai radeti de ia vedeti cas gm pe orce metin si va banez uitati-va pe youtube eu is lordul dani stiu multe chit ca am 10 ani
Salut ai sam dai numarul tau de telefon sau facebook-ul tau sau idul de mess
te rog
Tu ori esti proasta ori esti nebuna )) sa suferi pentru asa ceva?! s-a ales praful de lumea asta -_-
Nuti face griji sigur esti frumoasa si nu trebuie s-a te superi pentru cineva face rau ca nu te iubeste eu cred ca esti frumoasa:*.
Nuti face griji sigur esti frumoasa si nu trebuie s-a te superi pentru cineva face rau ca nu te iubeste eu cred ca esti frumoasa:*.Sa ma crezi pupici frumoaso:*.
Mda te cred....acum 1 luna...m-a lasat iubita ..tot asa de pe metin..ne-am cunoscut in mt 2 ro.ea nici nu stia sa faca m la magii..deci abosulut nimic nu stia de metin. Apoi am luat-o eu pe un mt 2 privat..si ea a facut lvl mai mare de cat mn..si apoi. dupa 1 an.M-a aprasit si l-a luat pe altu..Nu pot sa zic ca n-am plans..am plans si totusi sunt baiat..deci chiar te inteleg.si acum imi pare rau!
Daca inca mai joci metin: uite Id meu de mess.te rog sa dai add. andronicciprianionut