| Baby a întrebat:

Heii, am si eu o mica problema.In clasele 1-4 am fost la o scoala, si dupa m-am mutat la alta, acolo am avut un coleg foarte simpatic care avea un frate cu un an mai mare si mai simpatic.love struck mi-a placut de el atunci, si cred ca si lui de mine.
acum trec cls a 8a si m-am vazut iar cu fostul meu coleg, am fost la el acasa, l-am vazut si pe fratesu din nou.si normal.arata superb si m-am indragostit pe loc, dar nu numai pentru ca e frumos, am si vb cu el si e foarte de treaba, si matur, imi place tot la el.
As vrea sa fiu cu el, dar fara sa ii spun eu de la inceput ca imi place de el. Sa il fac sa se indragosteasca de mine. I-am trimis un mesaj de hi5 acum cateva zile, n-a raspuns. va rog sa ma ajutati
si nu ziceti "fii tu insuti" si bla bla bla. vreau sfaturi gen "iesiti in parc si.;-@" ok? :d mersi anticipat:*

Răspuns Câştigător
| cipster007 a răspuns:

Fii atenta, iesi cu el in oras, intr'un parca, seara vorbiti, si merge'ti intr'un loc mai retras, va aseza'ti pe o banca spune'i ca iti e frig. el lojik o sa te ia in brate si pune'ti capul pe umarul lui tinandu'l in brate sta'ti de vb si dupa un timp iti ridici capul si de duci f usor si discret spre buzele lui cu ochii in jos. o sa va saruta'ti, si de aici totul e o joaca.

4 răspunsuri:
| User a răspuns:

Iesiti in parc si. whistling

| Baby explică:

Off nu merge sa pun continuarea, o pun aici.
as vrea ceva sfaturi pentru a-l face sa se indragosteasca de mine, nu vreau ca el sa afle ca il plac.
vreau sa fiu cu el. help me please.big grin si nu imi ziceti chestii gen "fii tu insati" sau "Vezi-ti de scoala", spuneti-mi ceva ce ma poate ajuta.:* mersi anticipat.
xoxo

| Baby explică:

@ cipster007 esti un geniu.
mersiii mult:*:*

Răspuns utilizator avertizat