Deci. eu cred ca acest baiat ori este un vagabont ori ii place sa se joace cu sent tale. Asazisa ta prietena cea mai buna este de fapt un monstru cu 2 fete. si mie mi s-a intamplat la fel. am stat cu un baiat 9 luni de zile iar intr-un final am aflat ca el de fapt statea cu mine dar se gandea la verisoara mea. ea nu avea nicio vina dar intr-un final si ea a acceptat avansurile lui si a uitat de mine ma rog. nu asta e vorba. dupa ce mi-am refacut viata a aparut el cu scuze. Cel mai important e ca l-am refuzat gandindu-ma ca cineva ce mi-a facut atata rau si nepasator nu se poate schimba, si nici nu va incerca sa faca ceva bun in legatura cu viata mea sau a lui, ci doar sa-si bata joc... pur si simplu mi-am aparat inima. nu imi pot lasa inima si sentimentele pentru. pentru cineva care nu le merita. Spune-i nu si uita-l nu merita. sunt o gramada de baieti pe lumea asta, iar el nu e unu dintre cei care te merita. Ai grija, ce sa int in trecut se poat eintampla si in viitor. Succes! Funda?
Rau sa fi copil(a) te bagi in ceva si numai stii de tine. vezi de ce nu e bine sa iubesti de copila.
Pai el nu se poate numi baiat el e o specie care se joaca cu sentimentele tale si ale prietenei tale. Eu ti-as spune sa incerci sa il uiti si cu siguranta mai sunt foarte multi baieti care te plac in scoala si nu ai de ce sa suferi pentru un baiat oricum majoritatea baietilor asta stiu sa faca sa faca fetele sa sufere. Oricum daca te face sa suferi incearca un pic cate un pic sa treci peste.
P.S. Am trecut prin asta si am incercat sa il uit si am reusit. Si sper sa reusesti si tu!
Succes :*!
Hmm... Recunoaste ti-a placut de la inceput dar nu ai recunoscut...
Nu poti la un moment anume sa te indragostesti...
De Baieti frumosi si atragatori se indragosteste orice fata (nici prietena ta nu s-a abtinut)...
te-ai jucat cu el,,,, el ti-a rupt inima si acum te refuza baby,,,...
Nu trebuia sa-i dai o sansa,,,...
se joaca cu tine,,, si tine minte un lucru FETELE mereu sint mai scumpe,
poate fi printu din poveste,, el nu te costa...
Dany_Daniel_1998 întreabă: