| cristina_5711 a întrebat:

Am si eu o problema. Am prieten, dar e plecat de cateva zile la munte si nu a dat nici un semn de viata. Acum cateva zile m-am reintalnit cu un baiat de care mi-a placut si mi-a spus ca chiar ii place de mine si ca vrea sa fim impreuna. Problema e ca si eu vreau sa fiu cu el dar totusi parca ma doare inima sa'mi las prietenul. Baiatul cel "nou" i'a spus unui prieten ca chiar ii place de mine, ca se gandeste incontinu la mine si ca de mult nu a mai simtit asa ceva. Dar si prietenul meu stiu ca tine la mine. Chiar nu stiu ce sa fac. crying Un sfat ceva va rog! sad. Dau funtita.

6 răspunsuri:
| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Asteapta sa se intoarca prietenul tau si vezi daca o sa fie la fel de indiferent ca acum...
iar daca asa o sa fie... next happy
nu trebuie sa suferiwinking pentru nimeni.
daca spui ca actualul nu da nici un semn d viata este ceva. nu?
deci mai dai un ragaz actualului. si vezi ce va fi dupa. daca nu incearca`ti norocul cu celalat.
succes:*

| BlueHusky a răspuns:

Chair daca prietenul tau nu a dat nici un semn nu inseamna sa faci si tu acealsi lucru. Daca vrei sa incepi altceva termina ceea ce ai inceput. Good luck.

| Anca a răspuns:

Te-ai gandit ca, daca e plecat la munte nu are semnal pe tel?

E plecat la munte si pe tine nu te-a luat? E cu prietenii, cu familia sau cu cine? Isi face Rev acolo fara tine?

Daca la cel putin 2 intrebari raspunsul e da, atunci ma indoiesc ca tine atat de mult la tine.

Iar daca te bagi intr-o relatie cu cel nou, nu vei gasi o solutie pentru relatia ta cu probleme.
Asteapta sa vina prietenu si sa vb cu el si incearca sa pui in balanta lucrurile inainte de a lua o decizie pe care mai tarziu o poti regreta.

| tarziu a răspuns:

Cand pisica nu'i acasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema ta din cate imi dau seama nu este ca prietenul tau a plecat la munte si nu mai da nici un semn ci ca iti cam place de "baiatul cel nou" big grin Normal sa-ti placa, doar e nouwinking

| maryy a răspuns:

Buna. Din pacate sunt si eu in aceeasi situatie.Astazi pleaca la munte si se intoarce tocmai duminica.De obicei ma suna cand pleaca undeva sau eu, si daca nu raspund insista chiar cu 20 de apeluri, sau mai mult.Imi pare nespus de rau pentru tine.Adica putea macar sa dea un mesaj nu? Totusi bine ar fi sa astepti pana se intoarce si lamuriti daca mai e ceva intre voi. Te pup!