Asteapta sa se intoarca prietenul tau si vezi daca o sa fie la fel de indiferent ca acum...
iar daca asa o sa fie... next
nu trebuie sa suferi pentru nimeni.
daca spui ca actualul nu da nici un semn d viata este ceva. nu?
deci mai dai un ragaz actualului. si vezi ce va fi dupa. daca nu incearca`ti norocul cu celalat.
succes:*
Chair daca prietenul tau nu a dat nici un semn nu inseamna sa faci si tu acealsi lucru. Daca vrei sa incepi altceva termina ceea ce ai inceput. Good luck.
Te-ai gandit ca, daca e plecat la munte nu are semnal pe tel?
E plecat la munte si pe tine nu te-a luat? E cu prietenii, cu familia sau cu cine? Isi face Rev acolo fara tine?
Daca la cel putin 2 intrebari raspunsul e da, atunci ma indoiesc ca tine atat de mult la tine.
Iar daca te bagi intr-o relatie cu cel nou, nu vei gasi o solutie pentru relatia ta cu probleme.
Asteapta sa vina prietenu si sa vb cu el si incearca sa pui in balanta lucrurile inainte de a lua o decizie pe care mai tarziu o poti regreta.
Buna. Din pacate sunt si eu in aceeasi situatie.Astazi pleaca la munte si se intoarce tocmai duminica.De obicei ma suna cand pleaca undeva sau eu, si daca nu raspund insista chiar cu 20 de apeluri, sau mai mult.Imi pare nespus de rau pentru tine.Adica putea macar sa dea un mesaj nu? Totusi bine ar fi sa astepti pana se intoarce si lamuriti daca mai e ceva intre voi. Te pup!
Mutubal întreabă: