Pai.tu o sa fii cu el.nu cu toata gasca cu care umbla el. daca iti place.incearca si vezi ce se intampla. ca o.perioada de proba. daca vezi ca nu ti acorda atentie si mai mult conteaza anturajul decat relatia voastra, sau se comporta intr-un fel in care nu iti place, renunti la "relatie" si gata.
Accepta,dar spune-i ca daca te iubeste cu adevarat sa se lase de tigari,fii alaturi de el, e najpa cand ai probleme in familie. Ajuta`l sa se lase de anturajul asta, ajuta`l sa iasa din depresia asta. Da add la id`ul meu te rog. camelya_dolcik97@yahoo.com. pup.
Eu zic sa accepti, ajuta-l tu sa treaca peste, ajuta-l tu sa se lase de acest anturaj, sa nu mai fumeze sunt sigura ca veti avea o relatie minunata daca veti vorbi despre probleme voastre. cum a spus si Paula tu nu traiesti cu anturajul lui, si el daca va vrea sa mentina aceasta relatie se va schimba, pentru. tine. Explicai ca nu e bine ce face ! good luck :*
Eu zic sa accepti, ajuta-l tu sa treaca peste, ajuta-l tu sa se lase de acest anturaj, sa nu mai fumeze sunt sigura ca veti avea o relatie minunata daca veti vorbi despre probleme voastre. cum a spus si Paula tu nu traiesti cu anturajul lui, si el daca va vrea sa mentina aceasta relatie se va schimba, pentru. tine. Explicai ca nu e bine ce face ! baftaa :*