Da... draga :*
Acum un an in august, Florin(asa se numeste baiatul pe care-l iubesc) a venit acasa din Italia, s-a tinut de mine o saptamana sa fim impreuna, dupa care intr-o sambata la discoteca am acceptat sa fiu cu el! Bun. Cu toate ca stiam ce fel de persoana ii, deoarece ne stim de mici, eu aveam 16 ani iar el 19, totusi am zis ca vreau sa incerc. Si fara sa-mi dau seama m-am indragostit de el, chiar daca n-am vrut asta! Ne mai certam noi, dar tot timpul ne impacam, la un momentdat a inceput sa se schimbe, sa fie altfel, sa nu mai umble dupa alte fete, sa fie doar cu mine! Incepeam sa-l iubesc . In octombrie el s-a intors in Italia ...Inainte de asta am discutat serios si am zis ca il astept 9 luni de zile, cu conditia ca el sa se schimbe total, adica fara altele doar cu mine. Zis si facut... L-am asteptat! Luna trecuta ne tot certam, si am crezut ca nu mai simt pentru el ce-am simtit si m-am hotarat sa ma despart de el. Eu stiam ca vine luna asta pe 20, si a venit acasa mai repede cu o saptamana! Vroia sa-mi faca surpriza. Dar na. fiind certati, eu tot asteptam sa ma anunte sa ies afara macar sa il vad. dar nimic, a doua zi am iesit in centru dupa o noapte alba, in care am plans de nu mai stiam de mine, si l-am vazut. L-am pupat ca na, asa e frumos, pe urma am inceput sa intram in discutii.Si am stat cu el in jur de 7 ore, si ne-am impacat. Mi se parea ca el chiar ma iubeste . Ca tine la mine, ca s-a schimbat. Si am hotarat sa ma daruiesc lui (eu fiind virgina). Au fost clipe de neuitat. Dupa 4 zile de la intamplarea asta am mers in parc si ne'am intalnit, a zis ca are ceva important sa-mi zica. Ce sa vezi, mi-a dat papucii, si a luat-o pe alta de mana, una Sabrina, si au plecat . In momentul ala simteam ca o sa cad jos, nu mai aveam aer, nu mai stiam de mine. Credeam ca-i un vis. Nu puteam sa imi revin. Nu puteam sa vorbesc. Prietena mea cea mai buna statea langa mine si ma tot intreba ce s-a intamplat, iar eu nu puteam sa-i raspund, si dintr-o data am inceput sa plang. Au fost cele mai groaznice momente din viata mea.Cea mai mare dezamagire.
Nu regret ca i-am dat tot, pentru ca am facut-o iubindu-l si crezand ca si el, la randul lui, ma iubeste. Dar am dat-o-n bara. Ieri s-a implinit o saptamana de cand ne-am despartit.
Ma tot intreb... Oare cu ea ii este mai bine decat cu mine? Ce are ea si nu am eu? Cu ce e ea mai speciala decat mine? Il face mai fericit decat il faceam eu? O sa-l astepte si ea 10 luni de zile cum l-am asteptat eu? O sa-l iubeasca sincer? Mai mult decat mine?
Am sute de intrebari, la care nu`mi raspunde nimeni.
El a fost ratiunea mea in viata in ultimul an. Pentru el ma trezeam dimineata, asteptam sa treaca ziua sa vorbim seara pe messenger, sa ma sune sa-i aud vocea, cand il auzeam simteam ca toata lumea mi-e la picioare. Simteam ca ma iubeste.:X
Dar nu a fost asa. Cu toate astea, el va ramane pentru mine prima iubire, si baiatul care m-a marcat. O sa pastrez doar amintirile frumoase din relatia asta. Cele urate le voi arunca la gunoi, dupa ce-mi va trece durerea din suflet .
A fost ceva unic si special pentru mine! Cel care e acum nu il cunosc. Florin pe care-l stiam a murit pentru mine! Si mi-a facut zilele frumoase chiar daca erau minciuni vorbele lui, chiar daca nu era sincer. Sau cine stie.
:X O sa treaca
Asta e povestea mea:d! sper ca nu te-am plictisit :*
@UuuLaaLaa frumoasa poveste.Imi pare rau pentru ce s-a intamplat dar ma bucur ca ai trecut peste asta cu capul sus.
Povestea mea nu e chiar una de dragoste.Prietenul meu e genul de baiat care vrea doar sex de la mine doar ca nu recunoaste.Desi il iubesc foarte mult nu o sa-i ofer asta deci cred ca sti unde va duce relatia asta...
Http://www.povesteata.eu
http://www.dindragoste.ro/povesti-de-dragoste
Sunt mai multe aici :p
Povestea mea de dragoste, e complicata si nu numai daca sa pot spune asa.L.am cunoscut intr-o zi de vara, undeva pe la sfarsitul lui august, pe atunci el era intr-un fel de relatie cu o prietena de-a mea, nici nu m-as fi gandit in momentul ala ca o sa ajungem sa fim impreuna, dar sa incep pe bune povestea.El in ziua aia desi era si prietena mea, iubita lui pe atunci de fata o lasa pe ea si ma lua in brate, se dadea la mine, eu nu prea l-am "suportat " de la inceput pentru ca era genu de baiat care isi batea joc de fete. A facut rost de nr meu si chiar in ziua in care l-am cunoscut a incercat sa ma sune, eu nu am vrut sa-i raspund pentru ca nici nu-l placeam ca caracter si in plus avea o relatie cu prietena mea, atunci el mi-a trimis un mesaj in care mi-a spus ca ma place si ca vrea sa ne „kombinam", l-am luat un pic la misto si i-am spus ca de "kombinat" eventual la cartela.In fine au trecut zile si eu nu a mai dat atentie, dar fiind cu prietena mea, mai iesam cu el, ea si inca un prieten de a lui ca intre amicii.El se purta foarte urat cu prietena mea, o injura, nu-i raspundea la telefon, o insela, si sustinea ca nu are nimic cu ea, insa ea tot insista si se tot tine dupa el deoarece un preten de a lui ii dadea ei sperante ca el o place pentru ca sa iesim toti 4 deoarece acel baiat ma placea, dar el doar mintea ce spunea ca stie despre sentimentele lui.Eu si cu fostul iubita al prietenei mele,( s-au despartit desi ea nu vrea sa intaleaga asta si il dispera cu telefoanele, si se tinea dupa el tot timpul) ne certam tot timpul, i-am rupt tigarile, am turnat bere pe el, i-am dat cu batul de la biliard in cap si tot felul de chesti asemanatoare, ma tineam cu el foarte mult in gura deoarece ma provoca si se credea superior fata de prietena mea cu care se purta extrem de urat.De la tachinarile astea e a inceput sa ma placa si se mai intalnea cu prietena mea doar a ma vedea pe mine ...am aflat asta mai tarziu de la el, totii prieteni lui stiau ca el simte ceva pentru mine si ii punea si pe ei sa ma intrebe daca are vreo sansa la mine, eu nici nu ma gandeam la a avea ceva cu el deoarece a fost iubitul pretenei mele si ea inca tinea la el desi el i-a spus clar ca nu o sa mai fie niciodata impreuna, desi recunosc si eu il placeam putin.A inceput sa faca fapte pentru mine.El.am uitat sa mentionez ca este genul de golan, fetele se tin dupa el, le are cu alcoolul, tigarile, bataile, chiar si cu politia a avut destule probleme, iesea numai noaptea tarziu afara, in general si.a batut joc de toate fetele cu care a stat.El sa iese in parca ziua sau sa conduca o fata acasa niciodata, si a inceput sa faca toate lucrurile astea si multe altele cand nici nu eram impreuna si insistentele au continuat. Dupa 6 luni de fapte si cereri de a fi impreuna am acceptat (asta a insemnat distrugera prieteniei cu prietena mea cu care a stat el, nu era o prietena adevarata, dar asta e o alta poveste).Pe 28 aprile a fost primul nostru sarut pe care l-am asteptat amandoi cu atata nerabdare.Si de atunci a inceput povestea noastra de iubire cu adevarate incercari si dovezi.Toata lumea sa mirat cum de am ajuns impreuna si sau pus aproape toti impotriva noastra.A doua zi de cand eram impreuna ne-am si certat, nici nu mai stiu exact motivul.Ma sunau prietenii lui sa-mi spuna ca el vrea doar o noapte cu mine si atat, ca sant doar o ambitie pentru el, o alta fata pe lista lui (iubirea mea avea inainte o lista fictiva sa stea cu cat mai multe fete si sa-si bata joc de ele), eu am crezut si m-a certat cu el din orice si ii reprosam orice prostie auzeam, si multe era doar aberatii.S-a intamplat o faza in care ne-am despartit, el m-a sunat sa ne vedem, numa ce venise de la lucru si mi-a spus ca se duce acasa sa se schimbe si apoi vrea sa ne vedem, i-am sp ca e ok dar el m-a sunat si imi tot spune ca in jumatate de ora vine, ca vine dar el a ajuns la discote, m-a sunat un prieten de a lui sa-mi spuna pentru ca el nu imi mai raspundea la telefon si mi-a spus prietenu lui ca el danseaza pe acolo si se da la altele, cand am auzit am inceput sa plang mai mult de ciuda pentru ca ma face sa.l astept 2 ore si ceva ca proasta si ele era la discoteca cu altele, dupa aceea el m-a sunat intruna, nu a mai vrut sa.i raspund pentru ca plangeam, dar intr-un final i-am rasp si i-am zis ca nu mai vreau sa am nimic cu el pentru ca eu nu sunt bataia nimanui de joc, si i-am inchis eu plangeam cand am vb cu el, a incercat din nou sa ma sune de nenumarate ori dar fara rost pentru ca nu a mai vrut sa-i raspund, peste un timp ma suna un prieten de a lui sa.ma intre ce am vb pentru ca el e mai avectat ca mine, i-am explicat situatzia si i-am spus ca totul s-a terminat.Pe la 5 dimineata ma suna un prieten de a lui care imi spune ca iubitu meu sa taiat pe mana, m-am speriat si n-am stiutcum sa reactionez, eram ingrijorata si l-am sunat si sa-mi spuna ce a facut, el chiar era taiat avea o taietura foarte adanca pe mana, in fine am iesit afara era vreo 6 dimineata si ne-am impacat.O mai fost foarte mult dificultati si incercari in relatia noastra care sau petrec mai ales pentru ca eu m-am luat dupa ce a spus lumea si ii reprosam orice si chiar ma purtam urat cu el, eram prea orbita de ceea ce spunea lumea depre el si despre cum stiam cum era el inainte incat nu am putut observa ca el chair a incercat sa se schimbe, ma cauta el tot timpul, eu ii rasp la un msj abia dupa jumate de ora, nu mai umbla nici noaptea pe afara, nu mai iesea asa des cu prieteni lui sa bea, si multe lucruri de care mi-am dat seama pre tarziu.El mai are o fosta prietena cu care a stat timp de 4 ani, dar nu a fost tocmai o relatzie normala pentru ca el apela la ea doar cand avea nevoie de banii sau sa se cule cu ea, iar el in acesti 4 ani a mai fost cu multe alte fete, si ea cu altii baieti, ajugand sa se culce cu prietenii lui din dragoste deoarece asta ii cerea el.Aceea fata a continuat sa.l caute si inca sa.l iubeasca dupa toate aceatea, ma amenintzat si pe mine ca se sinucide daca nu-l las in pace. Oricum s-a bagat mult intre noi si sunt sigura ca nu o sa renuntze prea curand, insa acum el este plecat in Germania la lucru, vine la toamna acasa, vb imi spune ca ma iubeste, mi-a si dovedit ca chiar asa e inainte sa plece.Eu oricum o sa.l astept pentru ca si eu chiar il iubesc, si el chiar daca e departe tot ma cauta si imi spune ca ma iubeste. Oricum ca idee generala niciodata sa nu te ei dupa vorbe sau lume, ci doar dupa fapte si sa nu crezi in cunintele " te iubesc" decat daca sunt spuse din suflet.Au tercut aproape 3 luni de cand suntem impreuna, nici nu am sperat sa ajungem pana aici dar eu chiar il iubesc enorm si imi doresc sa continuam pentru ai putea sa ii demonstez si eu. pentru ca el a facut.Atunci cand iubesti sa nu te mai gandesti niciodata la lume ci doar la voi 2 si iubirea in primul rand se ofera.nu se cere, asta am invatat-o pe pielea mea. Oricum sper ca tu sa ai o poveste de iubire fara atatea incercari.
Sper sa fac un an cu el:X:X:X:X:X:
Vara trecuta l-am cunoscut pe el,pe C, prin intermediul unui prieten(Vali), care fusese impreuna cu sora mea(mai mare cu 4 ani decat mine). Intr-o zi m-a sunat Vali si m-a intrebat daca ies mai pe seara afara.Mi-a zis ca vine cu un baiat frumos la mine la tara.Nu prea aveam chef, dar i-am zis ca ies.Seara,cand au ajuns baietii eram nervoasa, ma certasem cu baiatul cu care eram atunci si nu am mai vrut sa ies.Deja ma pregateam sa le spun ca nu ies si sa plece in oras daca vor.Sora mea iesise afara si la un moment dat a intrat in casa si mi-a zis ca e super dragut C.Atunci m-am hotarat sa ies si eu afara, ca nu avea rost sa stau suparata toata seara.La inceput nu mi-a placut,mi se parea ca are vocea ciudata, ca are freza nu stiu cum, dar treptat a inceput sa imi placa.In seara aia am fost pe faleza si m-am asezat pe o piatra mare.A venit si C langa mine, dar intre noi mai era ceva loc.Si...s-a asezat sor-mea.A stricat tot farmecul.El incerca sa intre in vorba cu mine, imi zambea din cand in cand.Dar m-am ridicat cand a venit sora mea.Stiu ca ii placea de el, se vedea.In fine, am ajuns acasa pe la 3 noaptea, dar nu am facut nici schimb de numere de telefon.Trebuia sa ne mai intalnim,dar C avea treaba tot timpul, pentru ca avea apartamentul in renovare, si cand a vrut sa mai vina la tara eu eram plecata la mare.Pana cand am venit de la mare, el a plecat in Germania. Locuieste acolo cu mama lui de 8 ani, si vin in tara de 2 ori pe an.
Am crezut ca totul s-a terminat aici si probabil ca asa ar fi fost mai bine, dar nu a fost asa. Dupa aproximativ 2 luni de la intalnirea asta m-a adaugat in lista un id.Am intrat in vorba si mi-a zis ca este el.Nu am vorbit foarte mult,dar l-am intrebat daca mai are de gand sa vina pe la tara la mine cand vine in Romania, la care mi-a spus ca da, ca vrea sa ne mai vedem.Atunci am facut schimb de numere de telefon si mai dadea cate un beep, iar intr-o seara m-a sunat.
Pe 19 decembrie, seara, a ajuns in tara si pe 20 a venit la mine.S-a purtat extraordinar, perfect! Am iesit in mall noi doi si Vali, la o prajitura.Si acum tin minte canapeaua pe care am stat, cum isi tinea mana pe spatele meu si ma mangaia, cum ii dadeam eu sa manance cate o bucatica din prajitura mea. Dupa prajitura ne-am mai plimbat un pic prin mall si Vali s-a dus pana la baie.Atunci am ramas doar noi doi.si a avut loc primul nostru sarut si stabilirea unei a doua(ma rog, a treia) intalniri.
Ne-am vazut si urmatoarea zi, si urmatoarea si tot asa. Dupa 3 zile m-a prezentat mamei lui, ceea ce m-a marcat.Mi s-a parut prea devreme.Tot ce se petrecea intre noi era perfect, el era perfect! Nu credeam ca o sa ajung sa il iubesc atat de mult.Pe 24 dec mi-a facut cadou un ursulet foarte dragut(nu imi plac astea din plus, dar ador tot ce e de la el), iar eu i-am cumparat o cana cu un mesaj de dragoste.Acum imi pare rau ca nu m-a lasat sa ii iau nimic de ziua lui. Simteam ca ma iubeste, ma facea sa ma simt speciala.Intr-o seara a incercat sa se culce cu mine si l-am refuzat.Nu voia sa inteleaga, dar nu il mai sarutam, nu ma mai miscam si a inteles ca trebuie sa inceteze.Nu am mai vorbit cu el cateva minute si cand a vazut ca sunt suparata m-a luat in brate, si-a cerut scuze si mi-a zis ca nu va mai incerca nimic pana cand voi fi eu pregatita.Nu s-a tinut de cuvant, poate si din cauza mea, ca se aprindea imediat dupa un sarut mai lung.Cred ca asta a fost si motivul despartirii noastre, ca a plecat in Germania si nu a mai dat niciun semn de viata, cu toate ca mi-a spus sa ma duc la ei in Germania cu 2 saptamani sa vina in tara.Mi-a spus asta chiar si mama lui, pe care o consider o femeie exceptionala! Intre timp s-a ivit o problema cu masina lui.De revelion s-a cam imbatat si a zis sa nu conduca masina baut, si l-a lasat pe Vali sa o conduca, dar era si Vali putin ametit...si a reusit sa faca un mic accident, care l-a costat pe C cam 5000 de euro. Dupa accidentul asta a inceput sa se raceasca de mine,dar am inteles care era cauza si nu l-am stresat,ci am incercat sa il incurajez,sa il sprijin.
In fine,a plecat, nu mi-a mai raspuns la telefon, la mesaje si pana aici a fost.Numai eu stiu cat am plans si am suferit din cauza lui.Gandindu-ma acum,cred ca nu m-as mai impaca cu el,pentru ca as suferi iar, desi il iubesc enorm!
Nu ii port pica pentru nimic, chiar ii multumesc pentru clipele petrecute impreuna.Tocmai de aceea am mai incercat sa vorbesc cu el din cand in cand, ceea ce am si reusit.Am vorbit ca simpli amici, si a fost ok.Nu i-am cerut explicatii pentru nimic, astea sunt situatii de discutat fata in fata.Penultima data l-am sunat cand eram la mare si am vorbit doar 5 minute,ca nu am mai avut credit.Mi-a zis ca vine in august, si atunci i-am spus ca eu voi pleca in august, nu voi fi in tara.Atunci a inceput sa ma intrebe de ce plec,ce fac acolo,etc.Mi s-a parut ciudat,ca. daca totul s-ar fi incheiat intre noi doi nu reactiona asa.a fost surpins,nu stiu,probabil nu se astepta sa nu ma gaseasca acasa.M-a intrebat daca mi-am gasit pe cineva,daca imi era dor de el,etc. De atunci l-am mai sunat o data si nu a raspuns,si nici nu il mai sun! Pana aici! Ma poate suna si el sa vada ce fac, dar nu a facut-o, asa ca...asta e!
Inca nu imi explic comportamentul lui.nu am inteles de ce a procedat asa, cand era mai simplu sa discutam.si il lasam in pace de cand a plecat.
Acum sunt agitata,ca se apropie venirea lui in tara,si totodata, plecarea mea.M-as bucura enorm daca as putea sa il mai vad o data, o singura data.
Nu am o poveste pentru tine pentru ca nu stiu ce e aceea dragoste sau dezamagire pentru ca trec prin viata fara sa imi pese.cum s-ar zice un indiferentnu am nici o idee poate pentru ca eu pun multe intrebari si nu mi se raspunde la nici una scuze canu am o poveste de dragoste pentru tndar
Am mai raspuns la o asemenea intrebare asa ca o sa dau doar copy
Buna! Pentru mine este cea mai frumoasa poveste de dragoste totul a inceput dintr`o banalitate coment`uri pe hi5 am primit back` am multzumit pe mess` aveam id`ul lui din schimb de liste iar coment`urile le-am lasat din plictiseala de la acel multumesc s-a ajuns la un schimb de numere de telefon iar dupa aceea vorbit foarte mult ore in sir ne comportam ca si cand am fi fost impreuna dar nici macar nu ne cunosteam live. Dupa aprox. 6 luni de vorbit la telefon si pe mess ne-am intalnit locuim cam la o distanta de 30-35 de km. a fost dragoste la prima vedere ne cunosteam foarte bine ne stiam toate secretele[ placute sau neplacute] si aveam foarte multa incredere reciproca in urmatoarea zi dupa ce ne-am intalnit prima data el a venit la mine in sat ne-am intalnit si dupa ce m-a intrebat ce fac m-a sarutat nu voi uita niciodata de atunci suntem impreuna am facut-o cu el a fost primul si eu am fost prima pentru el ne iubim foarte mult si vedem un viitor impreuna inclusiv casatorie si copii asta este povestea mea cea mai frumoasa pentru mine
Prietena mea cea mai buna era impreuna cu un baiat si asa l-am cunoscut pe el(adrian). prima oara am discutat iar apoi el s-a despartit de ea. Mi-a cerut numarul de tel, i l-am dat si am vb cam o zi intreaga apoi mi-a cerut sa fim impreuna. eu cu maria (prietena mea) ne certasem si nu mai vb.L-am acceptat si apoi am aflat ca el s-a impacat si cu maria fiindca i-am vazut sarutandu-se in parc.
LadyB întreabă: