| livixd a întrebat:

Heii ..as vrea si eu o parere va rog happy. am cunoscut un baiat acum ceva timp la scoala. si tot se baga in mine sau ma pitiga ..si pur si simplu a trecut abia o sapt si m-am indragostit de el si lui cred ca ii place de mine din spusele prietenei mele ca tot timpul se uita dupa mine oriunde merg si odata m-a condus pana in fata la liceu mi-e drag tot timpul zambeste cand ma vede si acuma l-am vazut cu o fata si tipa l-a luat de mana intr-un local era ceva concurs si s-a uitat suparat la mine si cand am vazut am zis catre prietena mea eu plec pana afara. si tot pe acolo se plimba prin locul unde stateam eu sa vada unde sunt si la un moment dat a venit afara si eu intram inauntru si s-a uitat suparat a trecut si s-a intors si iar s-a uitat si m-am uitat la el si nu am zis nimic si cand am intrat inauntru m-a strans de mana si eu i-am zis ironic sa ma lase in pace ca nu avem ce discuta. ..si tot suparat era parca...cel mai mult imi doresc sa nu il fi cunoscut niciodata o sa imi fie greu sa il vad. dar o sa ma acomodez. sper. Repet am nevoie de un sfat. Funditaaaaa

2 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Fa-ti curaj si vorbeste deschis cu el, la modul foarte serios. Poate iese ceva frumos. Poate nu. Dar nu mai sta cu incertitudinea asta ca te consumi si pierzi si timp pretios.

| neutrino a răspuns:

"Pitiga-l" si tu pe el, dar ironica, si ai sa vezi ca te acomodezi cu noua ipostaza.