| SabinaaRoibu a întrebat:

Heii! Aș vrea și eu să știu voi ce părere aveți. happy E normal ca iubitul meu să fie gelos și să se supere/să avem conflicte din cauză că postez poze pe retele de socializare(poze decente sau selfie-uri de exemplu)? E foarte revoltat pe treaba asta. El e genul care nu postează poze cu el și nici nu prea folosește Facebook, Instagram decât pentru a mă urmări pe mine. Am scos foarte mulți prieteni din listă pentru a se liniști deși oricum aveam foarte putini, doar persoane cunoscute. Când merg cu el pe stradă și ma privește un băiat mai insistent sau se uită la mine, el se oprește și îl înjură... Este recalcitrant tot timpul. Îmi spune tot timpul că nu vreau să pun poze cu el și că are impresia că ascund ceva dar el știe foarte bine de ce NU mă postez cu el (este o persoană rău famată, a avut probleme cu poliția, a fost consumator de droguri si poate mai e și mai și bea alcool.) Eu nu mă pot afișa cu el până nu își revizuiește comportamentul și până nu sunt eu sigură ca face cum spune, pentru că nu vreau să am probleme. Părinții mei nu sunt de acord cu relația noastră iar eu sinceră să fiu m-am săturat de atâtea certuri pe teme de nimic și de faptul că stau tot timpul cu gura pe el să facă aia, să strângă aia etc. Nici la muncă nu vrea să se ducă și asta iar nu îmi place pentru că sta la 25 de ani pe banii părinților. Nimeni nu e perfect. Eu am vrut să îl ajut să facă ceva cu viața lui dar pe zi ce trece am impresia că vorbesc singură și pe lângă asta tot el îmi reproșează că mă postez și că am primit un like de la nu stiu ce baiat, eu avand 30 de likeuri in total la o poză. Pe mine nu mă interesează lucrurile astea, îmi place să fac poze, nu doar mie. În general. Sunt pasionată de fotografie doar că el abia poate să poarte o discuție... Mă rog. Ce parere aveti? Ati trecut vreodata prin ceva asemator? Mă întreb dacă este vreo șansă să se schimbe și să vadă lucrurile exact cum sunt. Are prea mult timp liber și uneori îi zboară mintea la tot felul de prostii. Voi cum ati proceda dacă ati fi în locul meu? Nu stiu ce discutie sa port cu el încât să nu ne certăm din nou. Astept răspunsuri. Mulțumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Separa-te de el, pana nu e prea tarziu. Sau poate deja e.
E obsesionat si e convins ca Tu esti Proprietatea Lui.
Daca iti place sa traiesti aterorizata si mai tarziu in orice moment sa te intalnesti si cu agresiuni din partea lui, e ok. Daca nu, mergi mai departe.
Stiu despre ce vorbesc

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca mai ramai cu el o sa ajungi la medicul legist pentru constatare de lovituri incasate

| Ofiintă a răspuns:

Voi cum ati proceda dacă ați fi în locul meu?
Sincer, nu m-aș fi obosit să postez pe TPU. Renunțam pur și simplu.
Chiar ai nevoie de imputernicire dupa toate cele relatate?
Este clar precum lumina zilei faptul că tipul are o problemă, una destul de accentuată.

| Ofiintă a răspuns:

Nu văd motivul pentru care ai spera la anumite schimbari in comportamentul său.
Această relatie nu doar ca nu iti ofera niciun fel de satisfactie, ba mai mult te terorizează.
Sunt inca suficienti barbati, meriti ceva mai bun, pe cineva de nivelul tău. Te limitezi drastic.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Solutia este simpla: ii dai papucii! Nu ai ce sa cauti cu o asemenea persoana. Chiar crezi ca o sa se schimbe? Nu o sa se intample in veci asa ceva. Nu poti sa ai o relatie cu o astfel de persoana care este bagata in probleme pana peste cap. Ce a facut in trecut o sa faca si in viitor, daca nu cumva face si acum dar ascunde acest lucru de tine. Ai mai mult respect pentru tine, fii cu cineva de rangul tau. Trebuie sa ai langa tine o persoana care te iubeste, respecta, in care poti avea incredere, care nu iti interzice sa faci lucruri. Nu iti poti pune baza intr-o persoana ca el. Nu o sa ai liniste si nici parte de fericire cand cel de langa tine e gelos si nu are incredere in tine. Poate in viitor o sa fie chise si violent. Te-ai gandit la asta? Sunt o groaza de fete care ajung batute dim cauza iubitilor gelosi. Mai gandeste-te daca merita sa fii cu persoana asta.

| Adry05 a răspuns:

Lasă-l, pe bune, îți complici viața singură, chiar nu-i nimic de capu lui

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce stai cu un om ca el? Desparte te de el.Tu ce varsta ai? Parintii tai ce părere au despe el?

| SabinaaRoibu explică (pentru CristiDinBucuresti):

19. Cum am spus, părinții mei nu sunt de acord cu el. Iar parintii lui nu vor să audă de el pentru câte probleme le-a creat...

| Drimmero a răspuns:

E dus cu pluta, are o atitudine aiurea tare, daca continua cu injuratul si luatul de oameni aiurea pe strada s-ar putea ca intr-o zi sa dea de unul care are o zi proasta si o sa-i cam umfle botul, apoi se potoleste de asa ceva.

Cat despre paranoia lui...omul e bolnav, nu e deloc in regula cu el.

| Goete a răspuns (pentru Drimmero):

Problema e ca unainte de a-i umfla unul botul, i-l va umfla el, Ei.
Sau daca ii umfla unul botul, el asociaza "culpa" ca fiind a ei, si ca ayare, el ii umfla Ei botul.
Astia au probleme psihologice severe

| Drimmero a răspuns (pentru Goete):

E consumator de droguri, astia au mintea prajita. E un tipar, fete cuminte cu drogati care le fac viata un amar, pana cand le vine mintea la cap si cauta altceva.

Cunosc un caz exact ca asta, mergeam cu un prieten pe strada si inspre noi venea un cuplu, ala i s-a parut ca amicul meu s-a uitat cumva la gagica-sa, iar asta a inceput sa ne injure, asta s-a enervat direct si s-a dus la ala si i-a dat 2 rachete peste bot,, am apucat doar sa-l iau pe asta de pe el, era cazut, nu am vrut sa particip sa lovesc ca nu avea sens, nu merita dintr-o prostie de genul sa-ti faci probleme,, l-am tinut pe amicul asta al meu si abia abia l-am calmat si sa-l lase pe prostul ala in pace.

Eu inteleg perfect.
Cine ar trebui sa constientizeze si sa se distanteze, este Ea

| Drimmero a răspuns (pentru Goete):

Dragostea e oarba, dar cu taranusi d-astia nu ai viitor. Lasa-le pe ele singure sa realizeze ca au comis o greseala, pana nu te arzi nu stii cum e.

Problema e ca multe s-au ars de s-au parlit, e subtire linia care trece la agresiune si ucidere

| Sofer a răspuns:

Nu poți ajuta un sa se se schimbe dacă nu are voința și nu încearcă asta. Nu te mai complica sa îl ajuți. Separarea e o soluție sa scapi de probleme.

| Goete a răspuns:

Ia in serios avertizarile.
Nu ai fi prima fata ucisa de "iubit"

| Emma30555 a răspuns:

Nu e normal. Gelozia e boala grea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa-mi formez o părere având în vedere că observ numai opinia ta. Și pe a lui nu.

Părerea mea este că nu-l iubești(oricum nici una nu îl va iubi în situația în care se afla), așa că mai bine îl lași în pace, din moment ce iți e rușine să postezi poze cu el, sa te vadă lumea. Ar trebui sa nu-ți pese de părerea părinților ori a lumii de ce crede despre relația voastră.
Postezi aici doar să-ți confirme lumea că este un ratat fara viață și posesiv doar sa nu te simți tu o persoana rea pentru că te despărți de el.

Cred că nu are încredere în el de reacționează așa, daca are o iubita e inevitabil sa nu se uite alții la ea, dar din respect aceia nu ar trebui sa se uite insistent sau sa încerce să se bage pe tine din moment ce ești cu el. Deci merita înjurați, dar nu ar trebui să facă asta ci sa încerce să atragă și el priviti pentru a te menține interesata pe tine. De controlat, nu poți controla pe cineva, poate el sa îți țină garda sa nu se apropie nimeni de tine, daca vrei să-l înșeli o s-o faci și cu el de mână.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"este o persoană rău famată, a avut probleme cu poliția, a fost consumator de droguri, si poate mai e și mai și bea alcool" Nu-mi dai si mie numărul tipului? Ma excit numai când citesc.

| Cannibal a răspuns:

Pentru binele tău ar fi să-l lași până nu devine și mai dependent de persoana ta.
Și nu, nu reacționează bine, gelozia nu e o dovadă de iubire mai ales când se transformă în posesism.
Ar trebui să te gândești că uneori e mai bine să pui punct unei situații până nu devine și mai rea.
Și de ce ai sta cu un asemenea om dacă îți provoacă suferință?
Trecutul e trecut și poate el încă mai consumă droguri și tu nu știi, mai ales dacă e și violent. Și eu am avut probleme cu drogurile la un moment dat din cauza că băgăm foarte mult și zilnic deveneam super violent uneori față de propria persoană alteori față de alții.
Mai bine îl lași, trebuie să își dea seama de unul singur că are o problemă și să încerce să remedieze problema.
Și eu din cauza drogurilor am pierdut mulți oameni din jurul meu fiindcă din cauza drogurilor, alcoolului îmi vărsam furia pe ei sau dacă nu era nimeni în jur o vărsam pe mine însămi.
Eu zic să te gândești bine la ceea ce îți dorești, dacă vrei un bărbat lângă tine sau un parazit care trăiește pe spatele altora.
Îți doresc mult succes în alegerea potrivită! Sper că sfatul meu ți-a fost de folos.

| Katte a răspuns:

Cel mai recomandabil... separa-te de el

| luka1997 a răspuns:

Nu nu e normal căută altul asta de îl ai e invechit