| eax a întrebat:

Heii,buna din nou!big grin
vreau si eu sa va cer un sfat o parere ceva cu care puteti sa ma ajutati,daca vreti bineinteles.
acum ceva timp am cunoscut un baiat dragut intamplator am nimerit si in acelasi grup.mie-mi placea el,dar am zis ca nu avem nici o sansa pana intr-o sera cand mi-a dat bluza lui k imi era frig, aceea a ramas la mine am legat o discutie de la ea si am ajuns sa fim impreuna, dar ne-am despartit dupa exact o saptamana ca cineva mi-a spus ca s-a sarutat cu cea mai buna prietena a mea.m-am suparat i-am dat papucii ca p urma sa aflu ca a fost doar o minciuna.in fine ne-am impacat dupa cateva zile si chiar imi doream sa fie foarte bine cu el, dar c credeti? a aparut un alt baiat in viata mea sa zic asa total opus lui si la caracter si al fizic.normal m-a atras aspectul fizic mai mult, dar eu de obicei cand sunt cu cineva sunt doar cu el si chiar daca ma atrage aspectul fizic la cineva daca persoana de langa mine imi da motive sa raman langa ea o fac.dar de data asta a fost putin altfel.cel cu care eram ii cam place sa bea si bea muult si tine la bautura nici nu aveti idee, dar eu nu o suport mi se face scarba numai cand o vad.si asta afost unul din motivele pentru care am zis ca zic stop, dar el mi-a dat si d inteles ca nu prea o sa fiu vreodata in viata lui mai sus decat prietenii ci cam pe acelasi nivel poate uneori chiar mai jos si mie nu mi-a convenit delooc asta.cam asta erau inconveniientele.in schimb se purta super deci nici nu am cuvinte sa explic cum se purta si ma aprecia ii pasa de mine ma simteam perfecta langa el.dar am ales aspectul fizic si am ales foarte gresit si acum numai sunt cu el de 4 zile si as vrea sa ma pot impaca cu el, imi este dor de el.dar am discutat cu el si mi-a zis ca vrea sa stea o perioada asa singur si anul asta numai vrea relatii ca a ramas cu un gust amar dupa tot ce i s-a intamplat cu mine si vrea sa stea putin timp singur.a zis ca el era mereu de vina doar el avea problemee si vicii si tot ce se intampla era din cauza lui.eu nu am vrut a-l fac sa se simta asa, dar am reusit.imi pare rau, vreau sa ma impac cu el si nu stiu cum sa o fac, daca se mai poate.eu am 19 ani el 26.
ma puteti ajuta va rooog happy funda multumesc!

4 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Se pare că lui i-a ajuns, nu ştiu ce poţi să faci altceva decât să laşi timpul să treacă, dar să fii alături de el, ca prietenă, dacă pot spune aşa, să-l recucereşti. Fii persoana care doreşte el să fii în privinţele în care l-ai dezamăgit.

| pursisimpluAlex a răspuns:

Eu zic sincer sper sa nu te supere.Eu nu suport altfel de fete ca tine adica vine unu mai frumos gata te duci la ala foarte urat. el daca se impaca cu tine inseamna ca tine la tine dar in acelasi timp e si prost pentru ca odata ce ai fugit la altu mai frumos o sa fugi si mai tarziu si nu-mi zice ca nu e asa.

| eax explică (pentru pursisimpluAlex):

Nu ai inteles.bine nici eu nu am fost foarte clara nu l-am lasat pentru ca imi placea un alt baiat l-am lasat pentru ca bea foarte mult si eu nu suport bautura si faptul ca astalalt nu bea nu fuma si p deasupra mai era si frumusel am zsi ca o sa fie mai bine.dar acum mie asa dor de el desi ne-am despartit doar de 4 zile ca l-as lua in brate si i-as spune cat de mult imi lipseste, dar...nustiu

| eax explică:

Tin sa precizez ca nu l-am lasat neaparat pentru fizicul celuilat.el bea f mult adicxa nu se imbata, dar eu nu suport bautura absolut deloc, ma face sa ma simt nesigura si eu eram constienta ca tin la el cat de cat nustiam ca tin asa mult, dar stiam ceva.si am zis uite am gasit pe altcineva mai dragut nu fumeaza nu bea o sa-mi fie mai usor sa-l uit.de asta l-am lasat in mare parte ca bea si imi era frica sa nu ma indragostesc si sa-mi dau pumni in cap pe urma.