Se pare că lui i-a ajuns, nu ştiu ce poţi să faci altceva decât să laşi timpul să treacă, dar să fii alături de el, ca prietenă, dacă pot spune aşa, să-l recucereşti. Fii persoana care doreşte el să fii în privinţele în care l-ai dezamăgit.
Eu zic sincer sper sa nu te supere.Eu nu suport altfel de fete ca tine adica vine unu mai frumos gata te duci la ala foarte urat. el daca se impaca cu tine inseamna ca tine la tine dar in acelasi timp e si prost pentru ca odata ce ai fugit la altu mai frumos o sa fugi si mai tarziu si nu-mi zice ca nu e asa.
Nu ai inteles.bine nici eu nu am fost foarte clara nu l-am lasat pentru ca imi placea un alt baiat l-am lasat pentru ca bea foarte mult si eu nu suport bautura si faptul ca astalalt nu bea nu fuma si p deasupra mai era si frumusel am zsi ca o sa fie mai bine.dar acum mie asa dor de el desi ne-am despartit doar de 4 zile ca l-as lua in brate si i-as spune cat de mult imi lipseste, dar...nustiu
Tin sa precizez ca nu l-am lasat neaparat pentru fizicul celuilat.el bea f mult adicxa nu se imbata, dar eu nu suport bautura absolut deloc, ma face sa ma simt nesigura si eu eram constienta ca tin la el cat de cat nustiam ca tin asa mult, dar stiam ceva.si am zis uite am gasit pe altcineva mai dragut nu fumeaza nu bea o sa-mi fie mai usor sa-l uit.de asta l-am lasat in mare parte ca bea si imi era frica sa nu ma indragostesc si sa-mi dau pumni in cap pe urma.
Artemisia întreabă: