Cum noi nu il cunoastem pe prietenul tau o sa ne imaginam ca ii place pescuitul. Asa ca ia-i o undita noua sau ceva momeala si o sa fie cel mai fericit om.
Da... ai perfecta dreptate... ii place foarte mult pescuitul! multumesc mult! Cred ca e cadoul perfect
Ok.cum e prietenul tau daca nu stii ce anume ii place? ca si raspuns, incearca ceva seminificativ.chiar daca are 5 bratari la mana, una de la tine e mai importanta decat aia pe care a dat 500 d ron el.
Du-te in mata de potaie! E pr meu asa cum ee... stiu cei place sau nu e problema mea!
The fu?
Mie mi se pare un cadou frumos o surpriza gen o excursie, o escapada de toata rutona zilnica. Mai bine cumperi un voucher pentru un sejur de 2-3 zile in Bulgaria... doar voi doi sau...
poti sa faci o rezervare la un hotel unde sa organizezi o cina romantica cu multe surprize. Te poti inspira aici http://www.surprizewow.com/cina-romantica/o-cina-romantica-ca-la-carte/
Ai putea sa-mi cumperi butoni pentru camasa si sa-i inscriptionezi cu initialele voastre sau ceva de genul. Sau ai putea sa te infiintezi la el la usa cu un tort.
Pai sincer nu stiu fa dragoste cu el sau fa-i un tort in forma de inima sau nu stiu ce sa zic intreaba-l ce i-ar place! Bafta
Fa sex cu el.Nu e nici parfum nici haina nici accesoriu.Sunt perfect convnsa ca o sa ii placa
Fa-i oral, serios. Nu costa, nu e haina, nu e parfum, nu e accesoriu, se simte bine. Sunt toate sansele sa-i placa.
Voi nu v-ati gandit ca acel 1998 e anul nasterii fetei?
Si care-i problema daca anul 1998 e anul nasterii mele? Ce conteaza? Daca nu iti comvine nu raspunde la intrebare si gata!