| Deea_Andreea_1998_ILZr a întrebat:

Heii` buna! Pe data de 1 augus este ziua iubitului meu si as vrea sa-i fac un cadou frumos dar nu prea scump. Astept raspunsuri de la voi. Inafara de haine, parfumuri si accesorii! El are 22 ani nu stiu ce i-ar putea place! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Ajutatorool a răspuns:

Cum noi nu il cunoastem pe prietenul tau o sa ne imaginam ca ii place pescuitul. Asa ca ia-i o undita noua sau ceva momeala si o sa fie cel mai fericit om.

| Deea_Andreea_1998_ILZr explică (pentru Ajutatorool):

Da... ai perfecta dreptate... ii place foarte mult pescuitul! multumesc mult! Cred ca e cadoul perfectwinking

13 răspunsuri:
| stark47 a răspuns:

Ok.cum e prietenul tau daca nu stii ce anume ii place? ca si raspuns, incearca ceva seminificativ.chiar daca are 5 bratari la mana, una de la tine e mai importanta decat aia pe care a dat 500 d ron el.

| Deea_Andreea_1998_ILZr explică (pentru stark47):

Du-te in mata de potaie! E pr meu asa cum ee... stiu cei place sau nu e problema mea!

| stark47 a răspuns (pentru Deea_Andreea_1998_ILZr):

The fu?

| andru10best a răspuns:

Mie mi se pare un cadou frumos o surpriza gen o excursie, o escapada de toata rutona zilnica. Mai bine cumperi un voucher pentru un sejur de 2-3 zile in Bulgaria... doar voi doi sau...
poti sa faci o rezervare la un hotel unde sa organizezi o cina romantica cu multe surprize. Te poti inspira aici http://www.surprizewow.com/cina-romantica/o-cina-romantica-ca-la-carte/

| justsummer a răspuns:

Ai putea sa-mi cumperi butoni pentru camasa si sa-i inscriptionezi cu initialele voastre sau ceva de genul. Sau ai putea sa te infiintezi la el la usa cu un tort.

| JeSuisElle a răspuns:

Cumpara-i un tricou, eu asa fac mereu. laughing

| cllaudDia a răspuns:

Poti sa ii faci o prajitura sau un tort. Ceva dulce place oricui! happy

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Pai sincer nu stiu fa dragoste cu el sau fa-i un tort in forma de inima sau nu stiu ce sa zic intreaba-l ce i-ar place! Bafta

| KitPaw a răspuns:

Fa sex cu el.Nu e nici parfum nici haina nici accesoriu.Sunt perfect convnsa ca o sa ii placawinking

| justfoo7ay a răspuns:

Fa-i oral, serios. Nu costa, nu e haina, nu e parfum, nu e accesoriu, se simte bine. Sunt toate sansele sa-i placa.

| justsummer a răspuns (pentru justfoo7ay):

Voi nu v-ati gandit ca acel 1998 e anul nasterii fetei?

| Deea_Andreea_1998_ILZr explică (pentru justsummer):

Si care-i problema daca anul 1998 e anul nasterii mele? Ce conteaza? Daca nu iti comvine nu raspunde la intrebare si gata!