| Miruu9 a întrebat:

Heii buna! Vreau si eu sfaturi pentru ca imi place de un baiat de 17 ani (cu 3 ani mai mare decat mine). Cum sa ma bag cat mai mult in seama cu el, chestii d.astea. Bine, asa nu mi-ar fi chiar asa de greu pentru ca el nu e ca unii baieti sa fie nesimtit sa rada de fete si chestii d.astea (din cate am auzit >:" ). El s. a despartit de curand de prietena lui care era foarte frumusica si tocmai asta e chestia ca imi este oarecum rusine si frica sa ma respinga si chestii mai ales ca majoritatea fetelor pe care le cunosc le place de el! straight face Va rog sa ma ajutati.

3 răspunsuri:
| Seniorita17 a răspuns:

Un like pe facebook.un comment frumos.si ai rezolvat, daca iti da inapoi inseamna ca ceva ceva ai reusit, pe parcurs bagi un multumesc de like etc si vrajelile continua... take carewinking:*

| Yuuki98 a răspuns:

Nu tot se rezolva cu Facebook, mai bine cautai id, vorbste cu el fel si fel de teme, fii deschissa, poti sa vb despre hobby-urile lui, daca fumeaza, chestii, si mare grija nu-l intrba de fost, o sa zica ca deja esti la curent cu totu'si daca e iesiti va plimbagti, si fii originala fii tu, nu o imagine falsa, nu le palce baietiilor asta,! si putin matura nu copil.winking

| Iasmiine a răspuns:

Pai eu zic sa incerci sa vorbesti cu el cat mai mult si asa vei vedea daca va potriviti sau nu si dupa aceea, sa incepeti o relatie. Pentru ca daca stai si nu faci nimic se pot baga altele pe el.