| Madiitza a întrebat:

Heii bunaa :*! Acum cateva saptamana un baiat ma intreb daca vreau sa iesim o data, i-am zis okkeii. si neam pus de acord pentru o zi! Nah totul era okkei, pana cand o zi mia tr un mesaj si mi-a zis : asculta nu imi mai place de tine! eu i-am zis okk si asa nu mai vruiam sa ies cu tine (chiar daca nu era adev ) el m-a intrebat dc si ii dadeam raspunsuri seci! happy Ma rog dp cateva zile imi tr un mesaj cu scris daca ar iesi cu varamea mash simti naspa?! eu la care nu aveam idee de kiesta cu varamea ma rog am intrebat-o daca asa e a zis ca da. am fost putin supi pentru ca nu mi-a zis dar mi-a trecut nu avea rost! [si asa raspunsul ei era NU ]. oricum dp cateva zile ma reintreaba baiatu daca vreau sa ies cu el din nou! i-am zis ca nu stiutiu, ca s-a dus la toate si lau refuzat vine la mine ca sa ii spun da! a ramas in asteptare ca sa ii dau raspunsul! si ce credeti ce vad pe facebook dp cateva zile? ca sia gasit prietenaa! Deci ce tip de baiat e asta?! chiar daca l-am vazut dct o data, imi zicea kiestii frum pe mess!-.-" Dar am ramas de caca! Daca ma mai kauta ce ar trebui sa ii zic?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca ar tebui sa te comporti cu el cu indiferenta, sa arati ca nu iti pasa, o-sa il enervezi foarte multwinking si nu te mai gandi la el. daca zici ca l-ai vazut doar odata adica nah sunt destui baieti in lumea asta. Si gandeste-te la partea buna a lucrurilor bine ca nai iesit cu el, nu vezi cat de bou este? Vruiai sa iesi cu el si sa te insele cu altele intretimp? Si ce tupeu pe capu lui sa te intrebe daca poate sa iese cu varata hahaha laughing e chiar prost tipu :-| deci nu te mai gandi.

| frumuselu90 a răspuns:

Spune-i "hai pa"

| fabiola a răspuns:

Iti pierzi vremea cu prostii! Daca te cauta evita-l! Profita de naivitate, nu simti asta? Iar pentru tine, daca vrei un sfat sincer:fa ceva cu limba romana!

| BlueHusky a răspuns:

Daca te mai cauta sa ii zici "sa nu te mai caute".

| DdDiX a răspuns:

Este genul de baiat fustangiu...care cauta sa stea cu act mai multe...acest lucru el crezand cal face mai mare;

pur si simplu ar trebui sa nu-i mai dai atentie... daca vrei sa vorbesti cu el, vorbeste doar ce este necesar;

si daca te mai cauta spune-i ca nu vrei sa va mai vedeti, ca si asa nu are rost, asa o sa te lase in pace;

ceea ce neai povestit tu... ne mai da un exemplu cum ca baietii sunt nesimtiti!:*

| piktor a răspuns:

Te ia de fraiera... spune`i ca nu e el de nasu` tau. sa`si caute pe alta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E genul de baiat care umbla cu mai multe asa ca nu-i mai da satisfactie fate ca ploua si lasa-l acolo singur ca dupa aia o sasi dea seama ca a fost un porcwinking

| vivylicy a răspuns:

Frate uite iti zick sincer isi bate joc de tine el mai bine iii zici du-te si cauta alta eu nu sunt catelusu tha sau ii zici ca ai prtwinkingcell mai bine decat sa isi bata joc de tinewinking

| Mafios a răspuns:

Injural! laughing