anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii :*! Care e povestea celui mai frumos moment dintre voi si iubita/ul vostru big grin?

Funda love struck!

Răspuns Câştigător
| Alexandra_1669 a răspuns:

Pai primul sarut cu iubitu` meu a fost foarteee frumos love struck Mergeam sec,,, eu eram pe rolee` si el isi plimba catselul`! El imi tot spunea ca vrea sa imi zica ceva. dar zicea ~lasa ca te superi~. Aveam impresia ca imi va da VERDE! Il tot sacaiam la cap.: ~Zimi ma ce e`.~. El tot continua cu faza.~ nu ca te superi``~! Am lasat capu` jos si el a venit la mine si m`a pupat pe obraz. m`am intors si a inceut :*! A fost un moment MAGIC! love struck. Cred ca a durat vreo` 2 minute acel saruut `!love struck. PACAT CA AKUM TOTU` S`a DUUUS! sad

3 răspunsuri:
| cristinaxt a răspuns:

Sincer cred ca fiecare are momentele lui, iar daca esti cu adevarat indragostita orice zambet orice sarut orice mangaiere ti se pare magica. asta implica dragostea si sentimentele, iar fiecare ca persoana poate transforma o intamplare cu iubitul intr-un moment de neuitat. Pupici si nu uitati iubiti-va mult mult, ptr iubirea te face cu adevarat fericit/fericita

| cristinaxt a răspuns:

Momentele cu iubitul trebuie sa fie magice
Sincer cred ca fiecare are momentele lui, iar daca esti cu adevarat indragostita orice zambet orice sarut orice mangaiere ti se pare magica. asta implica dragostea si sentimentele, iar fiecare ca persoana poate transforma o intamplare cu iubitul intr-un moment de neuitat. Pupici si nu uitati iubiti-va mult mult, pentru iubirea te face cu adevarat fericit/fericita.

| barbieboy a răspuns:

ERA intr-o zi de toamna :X ploua afara,eRA O fata din alt oras cu care eram impreuna si trebuia sa plece ultima, zi Eram amandoi in fata portii si ne sarutam sub umbrela :X ca in melodia aia coji de portocale, F misto :X

Întrebări similare