| blablabla123 a întrebat:

Heii:*. ce mai faceti; x? am si eu o problema :d. sa incepem cu inceputul. iubesc un baiat de 2 ani [stiuuuuu ca e mult:d] si am avut o poveste frumoasa in trecut, cu toate ca nu am reusit sa fim impreuna vrb cu orele la tlf si eram foarte apropiatiiilove struck. prietena mea cea mai buna a fost cu el o saptamana [cu acordul meu]. ea acum este cu altcineva. baiatul pe care il plac eu este genul de bad-boy. inainte nu prea ma suporta si cand vn vrb de mine ma injura. acum cateva seri prietena mea se tinea de mana cu actualul ei iubit si vine si baiatul pe care il plac si ma ia de gat. inainte el facea faze din astea si se intorcea la baietii si radea. acum nu a mai fost asa! cand m-a luat in brate am simtit ceva.love struck. acum el vorbeste cu pr mea prin mesaje si pr mea i-a spus ca-l plac si spre uimirea mea nu a inceput sa ma faca in toate felurile asa cum obisnuia el. aseara cand am iesit din nou afara a vorbit cu mine[ceea ce el nu facea daca ii spuneam in trecut ca-l plac, ma lua la misto etc...] si se uita fix in ochii mei, radem impreuna etc. el tot mai spera ca va fi cu pr mea dar ea tine mult la actualul iubit si ea i-a zis asta si el i-a zis" asta e... nu sufar multoh go on". credeti ca v-a exista ceva intre noi? :-s. si cel mai important, credeti ca ma placelove struck? fundaaaaaaaaa:*

Răspuns Câştigător
| Sonia a răspuns:

Hehe laughing. Parca ma vad pe minelaughing. Bine nu in totalitate.Eu si cu al meu am sfarsit prin a fi impreunalaughing.Si prietena mea s-a bagat cu el fara acordul meuhappy.Mai stii? Poate te place...Si sa iti mai zic un secret(bine poate multi nu o sa fie de acord) daca iti doresti mult o chestie sa va indeplini.
Si baietii sunti ciudati(desi ei cred asta despre fete), sunt mult mai complicati decat noi.Si chestia cu ''bad-boy''laughing Stii ce usor poate fi imblanzit un bad-boy daca stii cum?laughing. Incearca sa ii fi alaturi si lasa lucrurile sa decurga normalhappy.Eu una iti doresc un happy end ca la povestea meahappy. Lucrurile se rezolva foarte usor de la sine, fara sa iti bati capul prea mult:X.Asta-o frumusete vietii!(bine din acest punct de vedere)

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Hm. Asta nu cred ca-ti putem spune noi, singura persoana de la care poti afla daca te place, este el. De ce nu vorbesti cu el despre asta? Daca iar incepe sa te ia la misto, lasa-l naibii in pace si gata! Un baiat care jigneste o fata si care ii vorbeste urat, nu este un bad-boy, este un stupid boy. Un baiat care nu a aflat ca nu e frumo sa vorbesti urat unei fete. E un copil! Sincer, nu cred ca merita. Dar este alegerea ta si iti vei da singura seama.

| ZOB a răspuns (pentru Crisu):

De ce ma? Misoginii sunt mai apreciati decat plangaciosii laughing

| Crisu a răspuns (pentru ZOB):

Am observat si eu asta. Dar daca sunt apreciati, asta nu inseamna ca si merita.

| T4ny4 a răspuns:

Tu te-ai putea saruta cu el, v-ati putea tine de mana, l-ai lasa sa te tina in brate stiind ca se gandeste la prietena ta?raised eyebrows Nu valorezi mai mult decat unul care te injura inainte? Ai intrebat la sf daca noi credem ca te place desi ne-ai spus deja ca o place pe prietena ta.Si daca va continua sa-si dea mesaje cu ea n-o va uita in veci.Incearca sa-ti iei gandul.Cu siguranta mai sunt baieti cu ochii pe tine dar nu-i vezi de asta.

| sorina_2044 a răspuns:

Sincer din cate vad eu e un jmecher prost de cartier(scuze )da asa e nu poate fi un bad-boy niciodata in viata lui.Tu ar trebui sa iti vezi de viata ta nu alerga dupa cai verzi pe pereti,el nu merita nici macar o ora din viata ta dar minte doi ani,uital si indragostestete de cineva care sa te aprecieze,nu sa te ia la misto cand are chef si fata de prieteni lui,nu iti arata respect si eu sunt sigura ca el stia dinainte ca il place,cand te place cineva iti dai seama, mai ales baieti, mereu isi dau seama ce simt fetele pentru ei deoarece ne este foarte greu sa controlam gesturile si atitudinea pe care o avem fata de ei, asa ca eu zic sa mergi mai departe viata e destul de generoasa cu noi oameni si ne poate soate in cale parteneru perfect daca il cautam si nu ne irosim visele aiurea.Bafta

| ZOB a răspuns:

Probabil vrea doar sa ti-o traga. Te uiti la prea multe telenovele.

| blablabla123 explică:

Andreiutzu10 nu ai inteles. nu eu am pus.o sa fie impr cu el, ei s.au iubit, dar nu a mers!

| Andreiutzu10 a răspuns:

Pai ai facut o alegere proasta punand-o pe prietena ta sa fie cu el ca poate simte ceva pentru ea si ea pentru el si poate-ti ascunde.In rest din cate ai povestit e un smecheras baiatu si nu face niste scene sa-l faca cu ceva de ras ca iti va face si el ceva ce nu-ti va place SPER SATI FI FOST DE FOLOS big grinbig grinbig grin!